500 L LIVING

Mereu în contact
cu lumea ta!

500 L LIVING

Mereu în contact
cu lumea ta!

PROIECTAT DUPĂ DORINȚELE ORICĂREI FAMILII

Agil și manevrabil în trafic, 500L Living este exemplul perfect de îmbinare a designului „iconic” cu eficiența spațiului: elementelor inconfundabile ale stilului de familie li se adaugă o nouă formă posterioară, o modificare de stil, pentru a interpreta mai bine rolul de vehicul cu utilizări multiple. Parbrizul puțin înclinat și montantul vitrat măresc spațiul și vizibilitatea pasagerilor, dând șoferului o senzație de siguranță crescută.

CUCERIREA SPAȚIULUI

CUCERIREA SPAȚIULUI

îți oferă tot ce este mai bun din arta valorificării spațiului interior cu gabarit mimin la exterior. Datorită celor 20 cm lungime în plus, am obținut două locuri în plus pentru pasageri și portbagajul cel mai încăpător din categorie.

PRIVELIȘTE CARE ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA

PRIVELIȘTE CARE ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA

Plafonul panoramic, acționat electric, oferă celui care călătorește cu 500L cea mai amplă vedere din clasa lui la albastrul cerului, de 1,5 mp.

CULORI CU CARACTER

CULORI CU CARACTER

8 culori de caroserie, 4 pastel și 4 metalizate, care se asortează variantelor de alb sau negru ale acoperișului bi-color. Poți alege din numroasele combinații de culori.

SPAȚIU INTERIOR MAXIM, GABARIT EXTERIOR MINIM

SPAȚIU INTERIOR MAXIM, GABARIT EXTERIOR...

În cei 435 cm lungime, 500L living îți propune până la 3 rânduri de scaune și 7 locuri, din care 2 gândite să găzduiască 2persone de statură medie, plus un spațiu util în portbagaj. Totul într-un vehicul cu 20 cm mai lung decât un station wagon mediu.

MAGIC WAGON

MAGIC WAGON

Șapte locuri comode? Sau 5 pasageri și 7 geamantane? Spațiul intern al lui 500L Living se potrivește multor interpretări. În configurația cu 5 locuri, are portbagajul cel mai mare din categoria sa: până la 638 litri capacitate și podea reglabilă pe 3 nivele, datorită sistemului „Cargo Magic Space”. Grație sistemului modular al scaunelor, ajunge până la 1704 litri capacitate și până la 2,6 m lungime, rabatând și scaunul pasager anterior.

1.500 CONFIGURAȚII ALE SCAUNELOR

1.500 CONFIGURAȚII ALE SCAUNELOR

Accesul la al treilea rând de scaune este înlesnit de scaunele Fold&Tumble pliabile. Datorită acestei funcții și a multiplelor posibilități de personalizare a scaunelor, se obțin peste 1.500 de combinații diferite: habitaclul se transormă în sală de relaxare cu mișcări puține și simple.

FIECARE LUCRU LA LOCUL SĂU

FIECARE LUCRU LA LOCUL SĂU

În interiorul lui 500L Living, găsești 22 de spații de depozitare, de diferite forme și dimensiuni. E atât de comod să ai totul la îndemână și nimic să nu îți afecteze siguranța la volan.