News

Local

Italian Tour by Cucina

17 February 2016

Pornim intr-o calatorie gastronomica in Italia. Incepand cu luna februarie, cate doua saptamani pe luna, vom parcurge un tur culinar fara sa plecam din oras. Rolul ghidului culinar ii revine lui Andrea Biccini, Chef-ul restaurantului Cucina din JW Marriott Bucharest Grand Hotel, care ne va conduce in aceasta calatorie la volanul noului Fiat 500.

Calatoria prin regiunile Italiei va avea sapte opriri de-a lungul drumului: Lombardia, Toscana, Marche, Campania, Puglia, Umbria si Sardinia. Cele sapte opriri vor fi tot atatea prilejuri de a descoperi bucataria traditionala specifica fiecarei zone si de a ne transpune in spiritul la vita e bella. Te invitam la Cucina sa descoperi, sa degusti si sa te indragostesti iremediabil de unicitatea preparatelor.

Iar pentru ca suntem cu totii atat de indragostiti de Italia, ti-am pregatit si un concurs.
Spune-ne care sunt cele mai frumoase amintiri care te leaga de peninsula si completeaza formularul de mai jos. 
Cucina iti ofera o cina pentru doua persoane la restaurantul din JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Luna aceasta ai drept inspirație zona Marche, descrisă gastronomic de pește și fructe de mare proaspăt pescuite din Marea Adriatică, dar și de produse tradiționale din carne, precum salami și cotechino.

Latest From Fiat