Piese de schimb originale

 
Piesele de schimb originale FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA

Piesele de schimb originale FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA sunt produse pentru autovehiculul dumneavoastra si va garanteaza calitate si siguranta, pentru ca dumneavoastra sa puteti conduce linistit.

Utilizati deci piese de schimb originale FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA sau piese de schimb originale FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA reconditionate pentru intretinerea si reparatia necesara. Acestea va garanteaza functionare si siguranta ireprosabila.

La toti concesionarii FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA va asteapta un birou de relatii cu clientii rapid si eficient, cu colaboratori competenti si cu toate avantajele pieselor de schimb originale FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA

In cazul unei probleme aparute in perioada de utilizare a autovehiculului, care impune o reparatie pe cheltuiala proprie prin care piesa avariata este schimbata cu o piesa de schimb originala FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA sau cu o piesa de schimb originala.

FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA reconditionata, concesionarul FIAT&ALFA ROMEO&LANCIA care efectueaza reparatia este obligat, in conditiile garantiei oferite lui de producator, sa ofere garantie pentru piesele de schimb inlocuite la aceasta reparatie, pe o perioada de 24 luni, in conditiile prevazute in legislatia in vigoare exceptie facand bateria de acumulator si pneurile, acestea avand un termen de garantie de 6 luni.

Incepand cu 1 august 2012, AutoItalia impreuna cu partenerul sau Europ Assistance a lansat AutoItalia Assistance. AutoItalia Assistance este un serviciu de asistenta rutiera disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7 atat in Romania cat si in alte tari din Europa.

Serviciul, este oferit gratuit tuturor vehiculelor noi comercializate de AutoItalia marca: Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitatea extinderii serviciului pana la 10 ani. Serviciul se ofera cu titlu gratuit si retroactiv modelelor vandute incepand cu data de 1 Mai 2012. Clientii care detin deja o masina comercializata de Grupul AutoItalia (marcile mentionate mai sus) pot beneficia de acest serviciu achizitionand serviciul contracost.

Dealeri

Gaseste dealerul cel mai apropiat:

AutoItalia Assistance

Asistenta Rutiera in Europa. Gratuit pentru vehiculele noi. Oferta speciala pentru vehiculele rulate.

Alatura-te comunitatii pasionatilor de intretinerea Fiatului lor.Vino pe Facebook la Fiat Service Romania pentru concursuri, promotii si noutati.
E nevoie doar de un Like aici.