ACCESORII

Stilul funcțional care a caracterizat întotdeauna modelele Fiat atinge noi valențe în combinație cu accesoriile de origine.

Special concepute într-o gamă cât mai complexă, linia de accesorii de origine adaugă un plus de individualitate, estetică, modularitate și siguranță oricărui model Fiat.

Nu te mulțumi cu nimic altceva decât cu accesorii originale ce  conferă o potrivire și un finisaj perfect alături de o funcționalitate special dezvoltată pentru modelul deținut.

Indiferent de stilul tău de viață accesoriile de origine oferă motive suplimentare pentru a te bucura de autovehiculul tău.

DESCOPERA ACCESORIILE DEDICATE MODELULUI TAU

Ai Panda, 500, 500X, Freemont, Punto, 500L sau alt model din gama Fiat?
Răsfoiește catalogul de accesorii dedicat modelului tău sau vino direct în rețeaua autorizată Fiat pentru a îți personaliza mașina asa cum dorești!

500X

De la carcase de oglinzi exterioare în culori de crom, roșu, alb, bronz sau bej la ornamente laterale în ton cu carcasele de oglinzi , de la rame cromate pentru proiectoare de ceață la autocolante pentru capotă și plafon….

500L

Mereu diferit, datorită unei ample game de accesorii de origne, 500L poate primi personalizări infinite, pentru a te însoți în toate călătoriile tale.

Noul 500

Posibilitățile de personalizare ale noului 500 sunt cu adevărat infinite. Trebuie doar să îți dai frâu liber imaginației.

Accesorii Tipo

Descoperă combinațiile de accesorii pentru interiorul și exteriorul noului tău Tipo și alege varianta perfect adaptată stilului tău.