ASISTENȚĂ RUTIERĂ

Asistenta rutieraAutoItalia Assistance este un serviciu de asistenţă rutieră disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7,  posesorilor de autovehicule marca Fiat și Fiat Professional.

Apelabilă la numerele de telefon 0312.221.221 de pe teritoriul Romaniei şi la +36.1.465.36.12 de pe teritoriul Europei,  echipa de profesionişti dedicată programului AutoItalia Assistance,  vă stă la dispoziţie  pentru a găsi soluţii viabile pentru dumneavoastră în eventualitatea în care va aflaţi în situaţii precum :

  • defecţiuni mecanice sau electrice,
  • accidente rutiere,
  • pneuri tăiate,
  • pană dublă,
  • lipsă curent sau baterie descarcată.
Depanare, tractare, recuperare off road,  asistenţă prin telefon, depozitare autovehicul, înlocuire temporară autovehicul sunt doar câteva dintre serviciile oferite prin programul AutoItalia Assistance. Autovehiculele noi marca Fiat achiziţionate din reţeaua autorizată Auto Italia beneficiază gratuit de serviciul de asistenţă rutieră  prin  Pachetul OEM Autoturisme. Acest pachet oferă un serviciu complet de asistență rutieră (standard + opționale) cu valabilitate de 12 luni de la momentul activării garanției auto cu acoperire în țările din Europa. Dupa expirarea perioadei de 12 luni clientul poate opta pentru prelungirea perioadei de acoperire a asistentei stradale prin achiziționarea unuia  dintre pachetele următoare:
  • Pachetul Romania Autoturisme este un pachet  de asistență rutieră standard pentru autoturisme, cu valabilitate de 12 luni de la data emiterii certificatului de asistență rutieră care are acoperire în Romania .
  • Pachetul Europa Autoturisme este un pachet de asistență rutieră complet (standard+optional) pentru autoturisme, cu valabilitate de 12 luni de la data emiterii certificatului de asistență rutieră cu acoperire în țări din Europa.
Pentru oferta privind pachetele de asistență rutieră dedicate autovehiculelor rulate Fiat contactați cel mai apropriat dealer autorizat.

Descarcă broșura de asistență rutieră AutoItalia Assistance sau vino în rețeaua autorizată pentru a afla mai multe detalii.

Alege AutoItalia Assistance și călătorește în siguranță, fără griji!

Soliciți informații? Scrie-ne