Fiat Heritage

Istoria uneia dintre cele mai longevive mărci din lume.

1899, când a început

Cronologie

Primele noastre modele

Faceți cunoștință cu modelele de neuitat, cele mai emblematice și reprezentative
modele ale mărcii Fiat.

S61 - 1908

În primul deceniu al secolului al XX-lea, febra vitezei s-a răspândit în întreaga lume și în acest scenariu de mare entuziasm sportiv s-a născut Fiat S61 Corsa, o mașină de curse cu două locuri.

Topolino - 1936

Când a fost lansat în 1936, Fiat 500 a fost cel mai mic autoturism produs în serie din lume. Pentru dimensiunile și formele sale frumoase, publicul l-a numit ”Topolino”.

500 - 1957

Fiat a prezentat Nuova 500 în 1957, cu scopul principal de a înlocui Fiat 500 Topolino. Actualizat cu noile tehnologii preluate de la modelul de succes 600, cu o monococă portantă și un motor spate în consola spate, 500 era propulsat de un motor compact cu 2 cilindri răcit cu aer, o noutate pentru Fiat.

Panda - 1980

Cu peste 7,5 milioane de unități produse de la apariția sa în 1980 și până în prezent, Panda este considerat, alături de 500, mașina utilitară italiană prin excelență, însoțind tinerii și familiile în activitățile cotidiene.

Dino -1972

Născut în urma unui acord între Casa din Maranello și Lingotto, Fiat Dino a fost dezvoltat ca mașină convențională la mijlocul anilor 1960. Particularitatea sa: un motor Ferrari V6 de 1987 cc capabil să dezvolte 160 de cai putere la 7500 rpm.

127 -1971

Modelul 127 făcea parte din procesul de transformare a mașinilor compacte Fiat în modele moderne. Fiind proiectat pentru a fi puternic, eficient și briliant, și pentru a contribui la reducerea consumului de combustibil, modelul a oferit soluții și forme moderne și spațiu suplimentar în habitaclul încăpător și luminos.

Pictograma Mobilitate Italiană

Fii parte din istoria noastră. Descoperă aici evoluția brand-ului care a marcat istoria auto.

Restaurare

Încredințați-vă mașina în mâinile pricepute ale tehnicienilor noștri pentru reparații, înlocuirea pieselor și restaurare.

    

Certificare

Fiat-ul tău clasic merită să fie apreciat în fiecare detaliu. Certificatul de autenticitate garantează originalitatea mașinii tale și îi subliniază valoarea.

    

Descoperă produsele noastre

Gama noastră de accesorii este elegantă - și respectă mediul înconjurător. Datorită alegerii atente a materialelor, toate accesoriile noastre sunt prețioase și speciale.