Fiat revine în segmentul B cu Noul Fiat 600e pentru o plăcere de a conduce ”augmentată”.

FIAT REVINE ÎN SEGMENTUL B CU NOUL FIAT 600E PENTRU O PLĂCERE DE A CONDUCE ”AUGMENTATĂ”. CU O LUNGIME DE 4,17 METRI, COMPARTIMENTE DE DEPOZITARE FRONTALE CARE OFERĂ CEL MAI MULT SPAȚIU INTERIOR DIN CLASA SA ȘI O AUTONOMIE ELECTRICĂ DE PESTE 400 KM ÎN CICLUL COMBINAT WLTP ȘI DE PESTE 600 KM ÎN CICLUL URBAN, ESTE SOLUȚIA IDEALĂ ATÂT PENTRU IUBITORII MEDIULUI URBAN, CÂT ȘI PENTRU CEI CARE IUBESC VIAȚA ÎN AER LIBER.

  • Iconic la exterior, Dolce Vita la interior: noul Fiat 600e exprimă perfect frumusețea și stilul de viață italian datorită designului său cool și a unor caracteristici precum funcțiile de cromoterapie și masaj care oferă o experiență cu adevărat multisenzorială.
  • Echipat cu funcții de asistență și de siguranță de ultimă generație, oferă toate avantajele legate de mobilitatea urbană și extraurbană datorită asistenței la conducere de nivel 2
  • Denumit ”fratele mai mare” al Noului 500, acesta întruchipează noul simbol FIAT BEV.
  • A fost prezentată versiunea de vârf de gamă: noul Fiat 600e La Prima și versiunea Fiat (600e)RED, pentru cei care caută o soluție de mobilitate sustenabilă și accesibilă.
  • Prețul de listă la cheie al modelului Fiat (600e)RED este de 35.950 euro (care devine 29.950 euro datorită promoțiilor și primei de casare), în timp ce pentru vârful de gamă Fiat 600e La Prima prețul de listă este de 40.950 euro.
  • Pentru lansare și până la 31 iulie, există, de asemenea, o formulă convenabilă pentru Fiat (600e)RED de la 199 de euro pe lună (* ) cu Easy Wallbox inclus și flexibilitate maximă: după 12 luni puteți alege dacă îl păstrați sau îl înlocuiți cu un Fiat nou. 

FIAT continuă să fie lider în domeniul mobilității urbane sustenabile și prezintă Noul Fiat 600e, o completare extraordinară a gamei mărcii Fiat, care marchează revenirea în segmentul B. Pentru a face acest lucru, preia tot ceea ce iubesc clienții la segmentul B și îl îmbunătățește din toate punctele de vedere: mai mult spațiu, mai multă autonomie și o senzație mai Dolce Vita. Pe scurt: noul Fiat 600e preia tot ce este mai bun din segmentul B și din segmentul B-SUV pentru a oferi o experiență de condus plină de viață, confortabilă și frumoasă.

Mergând pe urmele succesului înregistrat de predecesorul său și adevăratul bestseller, Fiat 600 din anii 1950, de asemenea un popular ”family mover”, noul Fiat 600e se poziționează în centrul segmentului B, aflat în plină expansiune.

Noul Fiat 600e este soluția ideală atât pentru cei care iubesc mediul urban, cât și pentru pasionații de activități în aer liber, fiind întruchiparea perfectă a stilului italian și a sustenabilității care caracterizează marca. Cool și frumos, acesta dispune de dimensiuni generoase, cu o lungime de 4,17 metri, oferă spațiu confortabil pentru 5 persoane, compartimente de depozitare în partea din față care oferă cel mai mult spațiu interior din categoria sa, se mândrește cu o autonomie electrică de peste 400 km (ciclu mixt WLTP) și de peste 600 km în oraș (ciclu urban WLTP) și este echipat cu cea mai recentă generație de sisteme de siguranță. Disponibil în 2 versiuni complet electrice diferite, Noul Fiat 600e La Prima și Noul Fiat (600e)RED, este soluția ideală pentru familiile care se pot bucura din plin de Dolce Vita italiană, dar fără a uita de mediu și de relevanța socială.

Noul Fiat 600e

Disponibil în versiunea cu 5 uși, Noul Fiat 600e oferă un spațiu interior incredibil, cu cele 5 locuri și compartimente de depozitare interioare cu o capacitate de 15 litri. Clienții își pot depozita bunurile în consola centrală smart, care dispune de un capac personalizat și suporturi flexibile pentru pahare pentru a permite pauze convenabile, în buzunarele scaunelor și în compartimentele de depozitare frontale amplasate strategic. Cu o capacitate de încărcare de 360 de litri, portbagajul este, de asemenea, de dimensiuni generoase, în conformitate cu ofertele B-SUV.

Pe lângă versatilitatea sa în ceea ce privește spațiul, Fiat 600e se mândrește cu performanțe electrice excelente. Bateriile litiu-ion cu o capacitate de 54 kWh oferă o autonomie de peste 400 km în ciclul combinat WLTP și de peste 600 km în ciclul urban, ceea ce face ca noul Fiat 600e să fie automobilul ideal atât pentru utilizarea zilnică în oraș, cât și pentru călătoriile de weekend în afara orașului. În vederea optimizării timpului de reîncărcare, noul 600e este echipat cu un sistem de până la 100 kW care permite reîncărcarea rapidă a bateriei: este nevoie de mai puțin de o jumătate de oră pentru a aduce bateria la 80%, timpul necesar pentru a opri ca să servești rapid ceva de mâncare.

De asemenea, modelul este dotat cu un încărcător de bord standard de 11 kW și un cablu Mod 3, care garantează o încărcare completă în mai puțin de 6 ore la stațiile de încărcare publice. Motorul oferă o putere de 115 kW, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 9,0 secunde. Noul Fiat 600e oferă o amplă libertate de alegere: datorită celor trei moduri de condus selectabile (Eco, Normal, Sport), fiecare client își poate exprima propria personalitate la volan. Până la jumătatea anului 2024, gama va fi completată cu oferta de motorizare hibridă.

Iconic la exterior, Dolce Vita la interior

Noul Fiat 600e, care poate fi numit și ”fratele mai mare” al modelului 500e, preia numele de la modelul original 600 și propune un stil tânăr și cool. Designul interior și exterior întruchipează perfect filosofia și frumusețea Dolce Vita. Pe scurt, Noul Fiat 600e oferă o plăcere care implică toate simțurile, ale căror rădăcini se găsesc în inconfundabilul ADN italian.

În comparație cu Noul 500, acesta prezintă o secțiune frontală cu linii mai clare și mai hotărâte, o nouă emblemă 600 cromată atât pe partea frontală, cât și pe lateral, și faruri cu LED noi. Aspectul exterior rafinat, dar în același timp dinamic, este îmbunătățit de jantele mai mari (până la 18” și un diametru de 690 mm), de praguri negre și de pasajele roților, în timp ce stilul tipic italian este reprezentat și de steagul italian de pe bara de protecție spate. Mai multe elemente elegante subliniază liniile exterioare, cum ar fi finisajele negre lucioase, detaliile cromate și elementele luminoase ale blocurilor optice spate.

La interior, noul Fiat 600e întruchipează perfect Dolce Vita italiană și întregul suflet pop al mărcii, datorită numeroaselor dotări concepute pentru a oferi cel mai ridicat nivel de confort posibil. Mai presus de toate, noul Fiat 600e este prima mașină compactă care oferă o funcție de cromoterapie. Clienții pot selecta până la 8 culori diferite atât pentru iluminarea ambientală, cât și pentru ambianța radio, cu o combinație predefinită ton pe ton și un total de 64 de combinații selectabile diferite, oferind o experiență de imersiune cromatică fără precedent. Pentru o relaxare maximă după o călătorie lungă sau o zi grea de muncă și pentru a asigura experiența unui adevărat spa italian, scaunul șoferului dispune de reglaj electric al înclinării și de o funcție de masaj spate.

Noul Fiat 600e oferă, de asemenea, scaune din piele sintetică în culoarea fildeșului, cu monograma FIAT cu accente turcoaz și un sistem de încălzire pe trei niveluri. În plus, pentru o experiență de condus confortabilă și plăcută, covorașele din velur, scaunele spate rabatabile divizat (60-40), porturi USB de tip A și de tip C + tip C pentru rândul doi, încărcător wireless pentru smartphone și acces fără cheie cu senzor de proximitate (pentru a nu uita niciodată mașina descuiată) completează echiparea.

Denumit ”fratele mai mare” al Noului 500, acesta întruchipează noul simbol FIAT BEV.

     

Dotări de conectivitate și siguranță de ultimă generație

Noul Fiat 600e este pregătit pentru utilizarea de zi cu zi datorită dotărilor de asistență și siguranță de ultimă generație. Modelul oferă un sistem de asistență la conducere de nivel 2 pentru a călători în siguranță.

Sistemul Adaptive Cruise Control (ACC) frânează sau accelerează în funcție de orice mașină; sistemul Intelligent Speed Assist citește limitele de viteză și recomandă respectarea acestora, în timp ce sistemul Blind Spot Detection utilizează senzori cu ultrasunete pentru a monitoriza unghiurile moarte și, datorită martorilor de avertizare de pe oglinzile retrovizoare exterioare, avertizează cu privire la obstacole. Tehnologia de primă clasă include, de asemenea, sistemul Stop&Go, frâna de parcare electrică, frânarea autonomă de urgență cu detectarea bicicliștilor și a pietonilor și sistemul de detectare a stării de somnolență a conducătorului auto pentru a monitoriza nivelul de concentrare al șoferului. În final, senzorii cu vedere la 360° și vedere în spate la 180° datorită camerei dedicate cu ghidaj dinamic, ajută la evitarea obstacolelor în timpul parcării sau al manevrelor complexe. În ceea ce privește confortul și conectivitatea, Noul Fiat 600e se mândrește cu numeroase dotări care vor face fiecare călătorie mai plăcută și mai distractivă. Hayonul cu acționare electrică se deschide automat, o adevărată bucurie pentru cei care au mereu mâinile ocupate, plus climatizare, senzor crepuscular și senzor de ploaie. Un sistem audio cu 6 difuzoare, un radio de 10,25” complet personalizabil cu Navi, CarPlay și Android Auto wireless, un grup de instrumente digital de 7” și servicii de conectivitate completează oferta. Pentru a veni și mai mult în sprijinul clienților, Fiat 600e oferă servicii Uconnect, cum ar fi comenzi vocale pentru a comunica cu sistemul de navigație de la bord, sistemul Tom Tom, ale cărui hărți se actualizează automat și sunt capabile să arate toate stațiile de reîncărcare disponibile pe traseu și să ofere informații în timp real despre locurile de parcare libere din apropierea drumurilor publice, economisind timp și bani. În cele din urmă, datorită aplicației FIAT, nu a fost niciodată mai ușor să te bucuri de un confort maxim: software-ul oferă diverse comenzi de la distanță pentru a utiliza funcțiile vehiculului (de exemplu, utilizarea farurilor, claxonului, deschiderea/închiderea centralizată a ușilor, încălzirea sau climatizarea).

Vârful de gamă La Prima și cel mai accesibil (RED)

Perfect pentru clienții tineri care caută o soluție de mobilitate ecologică și etică, Noul Fiat (600e)RED reprezintă cea mai accesibilă versiune a Noului Fiat 600e și un nou pas înainte în parteneriatul cu (RED) lansat în 2021 și animat de convingerea că fiecare poate fi protagonistul schimbării. Pe urmele Noului (500)RED, a cărui misiune este de a fi ”bun pentru omenire și bun pentru planetă”, acest nou model este electric, pentru a respecta mediul înconjurător și a contribui la crearea unui viitor mai sustenabil. Acum, misiunea merge mai departe cu (RED), organizația fondată în 2006 pentru a lupta împotriva SIDA și a se asigura că această boală este prevenibilă și tratabilă pentru toată lumea.

Noul Fiat (600e) RED a îmbrățișat culoarea roșie ca element distinctiv, atât la exterior (de la caroserie până la logo-urile din față și din spate), cât și la interior, pentru planșa de bord și detaliile de design de pe scaunele exclusiviste din stofă reciclată. Tapițeria (RED) a consolei centrale smart subliniază și mai mult acest parteneriat. Pentru un plus de personalizare, mașina este disponibilă în alte două culori: negru și alb. Noul Fiat 600e La Prima oferă maximum în ceea ce privește stilul, tehnologia și confortul, pentru a garanta o experiență de imersiune totală în tipica Dolce Vita. Modelul este disponibil în patru culori diferite care amintesc de frumusețea și peisajele naturale ale Italiei: ARANCIO SOLE D'ITALIA, VERDE MARE D'ITALIA, SABBIA TERRA D'ITALIA, AZZURRO CIELO D'ITALIA.

Atât Noul Fiat (600e)RED, cât și La Prima vor putea fi comandate începând cu data de 5 iulie, iar primele mașini vor ajunge pe piața italiană începând de la sfârșitul lunii septembrie.

Prețul de listă la livrare pentru Fiat (600e)RED este de 35.950 de euro (preț de 29.950 de euro datorită promoțiilor și primelor de casare), în timp ce pentru vârful de gamă Fiat 600e La Prima prețul de listă este de 40.950 de euro.