Noul Fiat Topolino: mașina care electrifică mobilitatea urbană cu o notă unică de Dolce Vita

 

 

Noul Fiat Topolino: cel mai simplu mod de a aduce bucurie, culoare și întregul spirit Dolce Vita în mobilitatea urbană.

Noul Topolino are tot ce-i trebuie pentru a oferi libertatea de a conduce în mod sustenabil în oraș: zero emisii, dimensiuni reduse, amprentă sonoră redusă.

  • Un nou vehicul pentru a oferi mobilitate electrică tuturor, familiilor, dar și celor tineri, care îl pot conduce începând cu vârsta de 14 ani. Noul Fiat Topolino include două versiuni: Topolino ”închis” și Topolino Dolcevita ”deschis”, ambele cu o singură culoare, un singur design al roților, un singur interior, și opțiuni de personalizare extraordinare.
  • Frumusețea devine ușoară și accesibilă: va fi nevoie de doar trei clicuri pentru a-l cumpăra la prețul de listă de 9.890 de euro, același preț pentru cele două versiuni ”închisă” și ”deschisă” la care, dacă sunt disponibile, se vor deduce stimulentele de stat dedicate cvadriciclurilor electrice.
  • Noua experiență de achiziție on-line începe astăzi cu faza de pre-rezervare ”fii primul”. Cea mai simplă experiență digitală pentru clienți de până acum. 

FIAT își continuă misiunea de a dezvolta mobilitatea sustenabilă pentru orașe, transformându-le în locuri de joacă relaxante, unde deplasarea la volan devine o experiență simplă, sustenabilă și accesibilă pentru toată lumea. Acest obiectiv devine realitate datorită noului Fiat Topolino, o nouă mașină electrică veselă și cool, pentru toată lumea, concepută pentru familii, dar și pentru tineri, care o pot conduce începând cu vârsta de 14 ani. Un vehicul electric și eclectic, care se adaptează oricărui context și oferă numeroase posibilități de utilizare. Topolino este soluția ideală pentru mobilitatea urbană și pentru distanțe scurte, care poate merge oriunde datorită dimensiunilor sale și a mobilității 100% electrice. Un tribut adus istoriei mărcii și capacității sale de a inova cu simpatie și ușurință, acesta întruchipează perfect stilul noii Dolce Vita și frumusețea italiană pură. Cu accesorii cu adevărat unice, cum ar fi dușul care îl face perfect pentru plajă, un design tineresc și posibilitatea de a-l conduce începând cu vârsta de 14 ani, Noul Fiat Topolino se adresează, de asemenea, unui nou grup țintă.

  • În plus, acesta întruchipează perfect angajamentul mărcii FIAT față de sustenabilitate: motorul său electric garantează zero emisii și un zgomot redus, respectând pe deplin sustenabilitatea centrelor urbane. În final, dimensiunile extrem de mici nu afectează traficul, dimpotrivă, transformă Topolino în mașina perfectă pentru mobilitatea urbană.

Topolino, the FIAT way

În scenariul actual, misiunea FIAT este de a continua să ofere produse revoluționare pentru mobilitatea urbană, care sunt însă însoțite de ceva în plus, de o poveste diferită și inovatoare. Cu Topolino, marca aduce o contribuție semnificativă pentru a face ca deplasarea în oraș să fie mai sustenabilă, făcând un pas important către o electrificare completă și plăcută. Fiat Topolino îi va face din nou pe tineri să se îndrăgostească de ”automobil”, atrăgând Generația Z, un public atent la chestiunile legate de sustenabilitate, care manifestă o sensibilitate deosebită și o dorință pentru o soluție de transport ecologică, personală și intuitivă. Topolino reprezintă, de asemenea, visul pe patru roți al celor pasionați de Riviera, fiind vehiculul perfect pentru a trăi vara pe drumurile înguste de pe minunata coastă italiană. Un suflet dublu extraordinar: ideal atât pentru micile sate de la malul mării, cât și pentru centrul haotic al orașului.

Frumusețea italiană și libertatea în toată simplitatea sa

Fiat Topolino este fratele mai mic al modelului 500. De fapt, acesta preia numele și designul de la modelul original 500, numit cu afecțiune ”Topolino” datorită dimensiunilor sale mici, extinde gama și consolidează poziția de lider a mărcii în domeniul mobilității urbane sustenabile. Stilul său, ca și cel al predecesorului său, este caracterizat de o simplitate marcantă, un design care se axează pe ideea de ”mai puțin înseamnă mai mult”, care apreciază simplitatea ca fiind cea mai bună pereche a frumuseții.

Cuvântul cheie este ”libertate”: împărțiți-l cu cei dragi, conduceți-l oriunde și pe orice vreme și apoi parcați-l unde doriți. În comparație cu un scuter, acesta oferă o gamă infinită de posibilități. Poate fi condus în siguranță chiar și pe ploaie, structura sa oferă mai multă protecție și vă permite să călătoriți împreună cu prietenii sau familia.

Gama include două caroserii diferite, una închisă și una deschisă, ambele cu caracteristici structurale identice: o singură culoare, Verde Vita, un singur design al roților și o singură abordare estetică a interiorului. Datorită dimensiunilor sale extrem de compacte în comparație cu un autoturism normal (2,53 metri lungime) și a manevrabilității sale, Topolino reînvie dorința de a călători fără stres și în deplină siguranță, datorită și vitezei maxime limitate la 45 km/h. Extrem de versatile, cele două modele dispun de o baterie de 5,4 kWh care oferă o autonomie de până la 75 km și mai puțin de patru ore pentru o încărcare completă. Mai mult decât aveți nevoie pentru zilele petrecute la plajă sau pentru utilizarea zilnică în centrele urbane.

Dimensiuni reduse, cu un spațiu extraordinar datorită celor două scaune nealiniate, a zonei vitrate mari care sporește considerabil percepția spațiului în ansamblul său și, mai ales, a compartimentelor pentru bagaje poziționate strategic. Unul dintre acestea, poziționat între șofer și pasager, poate transporta o valiză, ceea ce înseamnă un total de 63 de litri de spațiu de depozitare la interior.

Topolino este o soluție ideală pentru mobilitatea urbană și pentru distanțe scurte, care poate merge oriunde datorită dimensiunilor sale și a mobilității 100% electrice.

 

 

Personalizarea Dolce Vita

Fiat Topolino poate fi personalizat pentru a sublinia și mai mult caracterul său estival și specific Rivierei: poate fi adăugat un duș original și exclusiv, conceput pentru zilele petrecute pe plajele italiene.

Versiunea închisă poate fi personalizată cu autocolante cu efect de lemn pe uși. În versiunea deschisă, pe de altă parte, puteți adăuga autocolante cu dungi pe acoperiș, ca o copertină estivală, pentru o notă Dolce Vita suplimentară. Ambele variante sunt prevăzute cu un portbagaj spate, Dolcevita Box, o valiză din material textil elegantă și funcțională în interiorul căreia pot fi depozitate obiecte personale, și cu oglinzi retrovizoare de epocă cu efect cromat. Ceea ce diferențiază cele două modele este adăugarea frânghiilor în stil nautic și a pragurilor cu logo-ul Dolcevita în versiunea deschisă și a parasolarului pentru acoperiș în versiunea închisă. În plus, accesoriile opționale sunt disponibile pe pagina web de accesorii Fiat sau la dealerii FIAT pentru a satisface toate nevoile clienților. Aici puteți cumpăra cinci articole diferite, perfect coordonate cu stilul modelului Topolino: o geantă încăpătoare, un ventilator cu conectare USB, o boxă Bluetooth, un termos pentru băuturi calde și reci, și două huse pentru scaune care pot fi transformate în prosoape de plajă confortabile și moi atunci când este nevoie. Toate, bineînțeles, în culoarea Verde Vita.

Pentru client, o călătorie digitală simplă și plăcută cu doar trei clicuri

Pentru a oferi o experiență și mai simplificată clienților, procedura de achiziție a noului Fiat Topolino va fi extraordinar de simplă: un singur model, trei clicuri pentru configurarea și achiziționarea vehiculului, și o experiență de cumpărare intuitivă care permite clienților să verifice și să își urmărească comanda. Cu ocazia lansării, în data de 4 iulie, pe site-ul FIAT din Italia va fi disponibilă o inițiativă specială de pre-rezervare ”Fii primul”, dedicată celor care doresc să fie printre primii care vor avea noul Topolino, pentru care primele livrări sunt programate să înceapă până la finalul anului. Noul Topolino este în perfectă concordanță cu obiectivul FIAT de a deveni un lider în domeniul mobilității urbane sustenabile pentru toți.