(RED) Family

Inspirat de natura umană

(RED) și Fiat: un parteneriat unic care sprijină crizele sanitare și, în general, pandemiile cu fiecare achiziție a unui automobil din Familia (Fiat)RED, creând cea mai etică și relevantă serie. (RED) este o organizație care sprijină situațiile de criză sanitară la nivel mondial, cum ar fi SIDA și COVID: de fiecare dată când achiziționezi un produs (RED), achiziția ta activează o donație către Fondul Global pentru a sprijini o serie de servicii de prevenire, tratament, consiliere, testare, educație și îngrijire pentru comunitățile care au cea mai mare nevoie de ajutor, Iată de ce ne-am alăturat cu mândrie acestei experiențe și am creat Familia (Fiat)RED: pentru a-ți oferi ocazia să devii parte din ea*.

*Din 2021, FIAT, alături de mărcile asociate Ram și Jeep, a alocat peste 4,5 milioane de dolari Fondului Global prin parteneriatul său cu (RED) pentru a sprijini programele de salvare a vieților acolo unde nedreptatea a permis pandemiilor să prospere.

Caracteristicile exclusive (RED)

Adaptat pentru bunăstarea oamenilor, familia (Fiat)RED vine cu caracteristici unice și exclusive, care vă vor face să fiți recunoscut de la distanță.

Volan

Tapițeria volanului modelelor (500e)RED și noul (600e)RED a fost tratată cu o substanță biocidă cu acțiune extrem de eficientă (> 99,9 % în momentul tratamentului) împotriva bacteriilor și ciupercilor, cu protecție îndelungată (*).

(*) În urma testelor de laborator, efectuate în conformitate cu specificațiile interne ale companiei, în care au fost simulate condițiile de utilizare a volanului, reducerea încărcăturii microbiene rămâne mai mare de 99,9% după 3.000 de cicluri de utilizare simulată.

Scaune

Țesătura scaunelor pentru modelele (500e)RED și noul (600e)RED a fost tratată cu o substanță biocidă cu acțiune extrem de eficientă (până la 95% în momentul tratamentului*) împotriva virușilor și bacteriilor, cu protecție îndelungată (**).

(*) Aceste procente se referă la partea centrală a scaunului (șezut și spătar). Tetierele nu sunt incluse în tratament. (**) În urma testelor de laborator, efectuate în conformitate cu specificațiile interne ale companiei, în care au fost simulate condițiile de utilizare a scaunelor, reducerea încărcăturii microbiene rămâne mai mare de 99,9% după 3.000 de cicluri de utilizare simulată.

Sigla (RED)

Nu va trebui să faceți nimic pentru a atrage atenția. Cei care au (RED) sunt recunoscuți de departe: fie datorită culorii, dar și datorită siglei sale dedicate și unice.

Logo (RED)

O identitate unică și autentică este ceea ce ne face speciali. Acest lucru se poate vedea clar din logo-ul dedicat (RED) de pe partea din față a modelelor (500e)RED și noul (600e)RED.