Garanția comercială Fiat

Garanția Comercială Fiat este un serviciu oferit de către producător cu titlu gratuit pentru toate autovehiculele marca Fiat .

Garanția acordă posesorului de autovehicul Fiat, pentru o perioada de timp fixă, în avans, dreptul la reparație sau la schimbul gratuit (piese şi manopera) pentru piesele auvehiculului constatate ca fiind defecte de fabricatie sau material de către constructor sau de către reprezentatul oficial autorizat al acestuia.

In caz de revânzare a autovehiculului, cumpăratorii ulteriori beneficiază de aceasta garanție până la data sa de expirare, sub rezerva îndeplinirii de către fiecare proprietar a cerințelor de aplicare a garanției și a completării de către un Concesionar Autorizat a unuia dintre formularele specifice din Carnetul de Garanție;

Garanția contractuală  acordată autovehiculelor marca Fiat în Romania este:

  • 5 ani in limita a 100.000 km pentru autoturisme (cu specificatiile notate în carnetul de garanție).
  • 4 ani in limita a 250.000 km pentru autoutilitare (cu specificatiile notate în carnetul de garanție).

GARANȚIE VOPSEA

Fiat Chrysler Automobile garantează împotriva oricărui defect de vopsea originală (2 ani).

Garanția împotriva corodarii din interior către exterior constă în repararea și/sau schimbarea unui element original al caroseriei ruginit prin coroziune și este valabilă pentru o perioada de 7 ani, de la livrarea autovehiculului.
Acordarea garanției anticoroziune este condiționată de efectuarea verificărilor specificate în Carnetul de Garanție și de respectarea normelor pentru întreținere corectă a caroseriei, cuprinse în manualul de utilizare.

Fiecare nou Fiat este construit la cele mai înalte standarde posibile. Am pus fiecare mașină printr-o serie de teste dure, verificări și inspecții înainte de a părăsi fabrica.

Conduceți relaxat noua mașină pentru ca aceasta este protejată  de garanția contractuală Fiat.

Pentru mai multe detalii, consultați carnetul de garanție sau un reprezentant autorizat Fiat.
Doriți garanție extinsă?