TEHNOLOGIE

Modelul 500 Club vine cu diverse caracteristici tehnologice pentru a te ajuta să conduci mai în siguranță și să te bucuri la maxim de timpul petrecut la bord.

Cruise Control (Tempomat)

RELAXEAZĂ-TE ȘI CONDU

Setează viteza de croazieră înainte de a începe călătoria. Modelul 500 te va ajuta să o păstrezi pe tot parcursul drumului. Prin urmare, te vei bucura întotdeauna de un condus confortabil chiar și în timpul celor mai lungi călătorii.

Limitator de viteză

DE PARTEA TA PENTRU A TE MENȚINE ÎN LIMITE

Limitatorul de viteză te va avertiza ori de câte ori vei depăși limita: poți seta limita maximă de viteză direct de pe volan.

Airbag-uri

SIGURANȚA ESTE ÎNTOTDEAUNA PE PRIMUL LOC

7 airbag-uri pentru cea mai bună siguranță, pentru tine și pentru însoțitorii tăi de călătorie: airbag-uri pentru șofer și pasager, airbag-uri laterale, airbag-uri pentru geamuri și airbag pentru genunchii șoferului.

Asistență la pornirea în rampă

PORNEȘTE BINE, ÎN ORICE STARE

Pornirea din rampă este ușoară cu Fiat 500 Club datorită funcției Hill Holder (Asistență la pornirea în rampă), care ține frânele împiedicând vehiculul să alunece înapoi.

ESC

Condu cu ușurință pe toate suprafețele: Fiat 500 Club îți oferă control total chiar și în timpul manevrelor de urgență sau pe terenuri alunecoase datorită controlului stabilității ABS și ESC.

INFOTAINMENT

Conectează-te la ideea ta de Infotainment datorită Radio DAB UConnect de 7”, compatibil cu Apple CarPlay și integrării Android Auto™.

ANDROID AUTO™

500 Dolcevita are integrat Android Auto™. Conectează-ți smartphone-ul și gestionează hărți, muzică, contacte și multe altele, fără a-ți pune siguranța în pericol. Datorită interfeței ușor de utilizat, aplicațiile tale vor apărea pe ecranul HD Uconnect de 7″ organizat în pagini ușor de citit. Poți asculta Apple Music cu Android Auto™ pentru a reda în flux 50 de milioane de melodii fără publicitate pentru o listă de redare fără sfârșit.

 

Google, Google Play și Android Auto sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Apasă aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile

APPLE CARPLAY

Datorită suportului Apple CarPlay, îți poți conecta pur și simplu iPhone-ul la afișajul HD Uconnect de 7″ pentru a obține indicații, a efectua apeluri, a trimite și a primi mesaje și a asculta muzică Apple, cărți audio sau podcast-uri în timp ce rămâi concentrat la drum. Poți controla CarPlay prin controlul vocal Siri sau ecranul tactil.

 

CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple inc.

 

Apasă aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile

MOPAR CONNECT

Datorită tehnologiei sale de ultimă generație Mopar® Connect, mașina ta este întotdeauna la îndemână, oriunde te-ai afla. Blochează și deblochează ușile, știi unde este parcată, primești notificări despre toate mișcările și viteza actuală. În plus, cu notificările push nu vei uita nimic important în interior. 

6 BOXE

Care este cel mai bun loc pentru a asculta muzică? Fiatul tău 500 Club: bucură-te de cele 6 difuzoare și de puterea totală de 440 W. Dă volumul mai tare!

Soliciți informații? Scrie-ne