Modelul 500 Cult vine cu diverse caracteristici tehnologice pentru a te ajuta să conduci mai în siguranță și să te bucuri la maxim de timpul petrecut la bord.

FĂRĂ GRIJI, DOAR CĂLĂTORII

Setează limita maximă de viteză direct de pe volan. Limitatorul de viteză te va avertiza ori de câte ori îl vei depăși.

SIGURANȚA ESTE ÎNTOTDEAUNA PE PRIMUL LOC

Airbag-uri pentru șofer și pasager, Airbag-uri laterale, Airbag-uri pentru geamuri și airbag pentru genunchii șoferului: un număr total de 7 airbag-uri este furnizat de modelul 500 Cult pentru siguranța însoțitorilor tăi de călătorie și a ta.

UN ÎNCEPUT BUN, ÎNTOTDEAUNA

Funcția Hill Holder (asistență la pornirea în rampă) ține frânele împiedicând vehiculul să alunece înapoi. O modalitate mult mai ușoară și mai sigură de a porni în pantă.

ESC

Condu liniștit, peste tot: Fiat 500 Cult îți oferă control total chiar și în timpul manevrelor de urgență sau pe suprafețe alunecoase datorită controlului stabilității ABS și ESC.

INFOTAINMENT

500% distracție. Descoperă sistemul de infotainment al lui 500 sistemul de infotainment, cu radio DAB cu ecran tactil UconnectTM 5” și comenzi pe volan. Datorită funcției hands-free Bluetooth®, mâinile tale sunt libere să țină volanul, în timp ce privirea rămâne pe drumul din față.

MOPAR® CONNECT

Datorită tehnologiei sale de ultimă generație Mopar® Connect, mașina ta este întotdeauna la îndemână, oriunde te-ai afla. Blochează și deblochează ușile, știi unde este parcată, primești notificări despre toate mișcările și viteza actuală. În plus, cu notificările push nu vei uita nimic important în interior. 

Disponibil ca opțional.

Soliciți informații? Scrie-ne