Modelul 500 Dolcevita vine cu diverse caracteristici tehnologice pentru a te ajuta să conduci mai în siguranță și să te bucuri la maxim de timpul petrecut la bord.

VIAȚA ESTE O CĂLĂTORIE: BUCURĂ-TE DE EA.

Setează viteza de croazieră înainte de a începe călătoria. Modelul 500 te va ajuta să o păstrezi pe tot parcursul drumului. Cu controlul vitezei de croazieră vei conduce întotdeauna în cel mai confortabil mod chiar și în cele mai lungi călătorii.

CĂLĂTOREȘTE PE DRUMUL TĂU: DOLCE

Poți seta limita maximă de viteză direct de la volan: limitatorul de viteză te va avertiza ori de câte ori o vei depăși.

SIGURANȚA ESTE ÎNTOTDEAUNA PE PRIMUL LOC

Airbag-uri pentru șofer și pasager, Airbag-uri laterale, Airbag-uri pentru geamuri și airbag pentru genunchii șoferului: un număr total de 7 airbag-uri este furnizat de modelul 500 Dolcevita pentru siguranța însoțitorilor tău de călătorie și a ta.

ESTE DOLCE CHIAR ȘI ÎN PANTĂ

Funcția Hill Holder (asistență la pornirea în rampă) ține frânele împiedicând modelul 500 Dolcevita să alunece înapoi. O modalitate mult mai ușoară și mai sigură de a porni în pantă.

ESC

Condu fără griji, pe orice suprafață: Fiat 500 Dolcevita îți oferă control total chiar și în timpul manevrelor de urgență sau pe terenuri alunecoase datorită controlului stabilității ABS și ESC.

INFOTAINMENT

Modelul 500 Dolcevita oferă conectivitatea perfectă pentru călătoriile tale, datorită radio DAB Uconnect de 7″, compatibilității Apple CarPlay și integrării Android Auto™.

 

APPLE CARPLAY

Datorită suportului Apple CarPlay, îți poți conecta pur și simplu iPhone-ul la afișajul HD Uconnect de 7″ pentru a obține indicații, a efectua apeluri, a trimite și a primi mesaje și a asculta muzică Apple, cărți audio sau podcast-uri în timp ce rămâi concentrat la drum. Poți controla CarPlay prin controlul vocal Siri sau ecranul tactil.

 

CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple inc.

 

Apasă aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile

ANDROID AUTO™

500 Dolcevita are integrat Android Auto™. Conectează-ți smartphone-ul și gestionează hărți, muzică, contacte și multe altele, fără a-ți pune siguranța în pericol. Datorită interfeței ușor de utilizat, aplicațiile tale vor apărea pe ecranul HD Uconnect de 7″ organizat în pagini ușor de citit. Poți asculta Apple Music cu Android Auto™ pentru a reda în flux 50 de milioane de melodii fără publicitate pentru o listă de redare fără sfârșit.

 

Google, Google Play și Android Auto sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Apasă aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile

6 BOXE

Lasă muzica să te conducă. Cu cele 6 difuzoare, călătoria ta cu Fiat 500 Dolcevita va avea o atmosferă cu totul diferită. 

MOPAR CONNECT

Datorită tehnologiei sale de ultimă generație Mopar® Connect, mașina ta este întotdeauna la îndemână, oriunde te-ai afla. Blochează și deblochează ușile, știi unde este parcată, primești notificări despre toate mișcările și viteza actuală. În plus, cu notificările push nu vei uita nimic important în interior. 

Soliciți informații? Scrie-ne