Continue

500 L

Să creşti mare
este cool!

500 L

Să creşti mare
este cool!

PROIECTAT DUPĂ DORINȚELE ORICĂREI FAMILII

Modelul 500L adaugă trăsăturilor originale ale lui 500 linii care îmbină siguranța și confortul. Parbrizul puțin înclinat și montantul împărțit în două cresc spațiul și vizibilitatea pentru pasageri, dând senzația unui grad ridicat de siguranță celui care îl conduce.

Suprafața vitrată amplă reduce unghiurile moarte și permite intrarea unei cantități mari de lumină, interiorul fiind iluminat în perfectul stil 500.

PRIVELIȘTE CARE ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA

PRIVELIȘTE CARE ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA

Plafonul panoramic îi oferă celui care călătorește cu 500L cea mai amplă vedere către albastrul cerului din clasa lui, de 1,5 mp. Plafonul este disponibil în două versiuni: fixă și skydome, amovibil cu acționare electrică.

MIC, DAR TOTUȘI MARE

MIC, DAR TOTUȘI MARE

500L amplifică inclusiv conceptul de funcționalitate, iar celor 4,15 metri lungime, 1,78 metri lățime și 1,66 metri înălțime li se adaugă spațiul și confortul unui monovolum, precum și stilul foarte practic de parcare al unei mașini de oraș.

COLOR SAU BI-COLOR?

COLOR SAU BI-COLOR?

500L este cu adevărat unic. Prin cele 109 combinații de culori ale caroseriei, 2 în plus pentru plafon și 3 pentru jante, modelul oferă cele mai multe soluții de personalizare din categoria sa.

FERICIREA CREȘTE ÎN FAMILIE

FERICIREA CREȘTE ÎN FAMILIE

Așa e 500L: mereu zâmbitor și pregătit să-i primească pe toți cu interiorul său de 3.17 metri cubi perfect locuibili, în care să călătorești în perfectă libertate.

1500 DE CONFIGURAȚII ALE SPAȚIULUI

1500 DE CONFIGURAȚII ALE SPAȚIULUI

Fiecare scaun al lui 500L poate fi configurat în 8 moduri diferite, fiind posibile mai mult de 1.500 de combinații în total. Scaunul pasagerului din față, cu spătar rabatabil în formă de măsuță și banchetă posterioară divizată, se poate plia printr-un simplu gest, datorită funcției "fold & tumble". Astfel, se obține un plan de încărcare care folosește întreaga lungime a mașinii.

FIECARE LUCRU LA LOCUL SĂU

FIECARE LUCRU LA LOCUL SĂU

Așa e 500L: mereu zâmbitor și pregătit să-i primească pe toți cu volumul său de 3.17 metri cubi perfect locuibili, în care să călătorești în perfectă libertate.