Continue

500 L

Să creşti mare
este cool!

500 L

Să creşti mare
este cool!

SPAȚIUL ESTE VIITORUL

Un spațiu gândit special pentru tine, construit pe baza conceptelor de tehnologie și siguranță inovative.

500L este autovehiculul care îți poate garanta toate acestea. Poate să facă față oricărei situații, inclusiv viitorului.

INVITAȚIE ÎN CĂLĂTORIE

Uconnect™ îți permite, cu ajutorul unui touchscreen de 5″ sau de 6,5”, să gestionezi toate dispozitivele multimedia prezente pe mașină: de la radioul analogic, la cel digital (DAB), și până la toate suporturile principale (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) ce se pot conecta prin portul USB și conectorul Aux-In.
Dispozitivul Uconnect 5” radio Nav oferă funcția de navigație TomTom 2,5D, și, cu noul sistem Uconnect ™ LIVE, prin conectarea cu smartphone-ul, îți permite să folosești numeroasele aplicații pe sistemul de bord, în așa fel încât să fii mereu în contact cu prietenii pe Twitter; să asculți peste 35 de milioane de melodii cu Deezer și peste 100 de mii de posturi radio cu TuneIn; să fii informat în timp real de știrile Reuters și să ai noutăți despre trafic, radar și date meteo cu ajutorul serviciilor LIVE TomTom.
În plus, îți poți îmbunătăți stilul de condus cu eco drive:Drive™, economisind astfel carburant și controlând în timp real emisiile de CO2 ale mașinii tale.
Și poți rămâne în legătură cu mașina ta prin myCar: îți amintește unde ai parcat-o, te informează despre nivelul carburantului și despre eventualele anomalii în ceea ce privește mașina.

DE LA PRIMA ATINGERE

DE LA PRIMA ATINGERE

Cu ecranul color touchescreen de 5”, interacționarea cu smartphone-ul, radioul, media player și playerul MP3, în timp ce conduci, devine și mai intuitiv. Cu Bluetooth®-ul poți telefona fară a lua mâinile de pe volan și poți gestiona SMS-urile primite (dacă smartphone-ul tău este compatibil). Și pentru a da un ritm călătoriilor tale, radioul cu CD player prevede și modul Digital Radio la cerere și suportă surse externe prin USB, Aux-In. În plus cu inovatorul Audio Streaming poți reproduce fără fire, melodii și radio web de la smartphone-ul tău.

ECO:DRIVER DEVII

ECO:DRIVER DEVII

Vrei să înveți să reduci consumurile de carburant și costurile relative până la 16%? Eco:Drive LIVE al lui 500L te învață cum să o faci. Când ești la volan, aplicația înregistrează comportamentul tău, vizualizează eco:Index-ul tău pe displayul sistemului UconnectTM 5” Radio și îți furnizează în timp real informații utile pentru a corecta eventualele erori și pentru a îmbunătăți stilul tău de condus. La terminarea pregătirii, vei fi gata să intri în comunitatea eco:Ville și să împărtășești rezultatele tale pe Facebook și Twitter.

MUZICA S-A SCHIMBAT

MUZICA S-A SCHIMBAT

Pe 500L poți asculta toată muzica pe care o dorești: cea de la playerul MP3, cea de la smartphone sau cea de la stickul USB și să o selectezi cu ajutorul comenzilor de pe volan. În plus, noul său sistem hi-fi premium, dezvoltat cu Beat Audio, folosește un algoritm avansat de egalizare a sunetului, ceea ce crează un sunet curat și de înaltă definiție. Prin cele 6 difuzoare de pe portierele anterioare și posterioare, un Subwoofer în portbagaj și un amplificator digiatl cu 8 canale, sistemul este în măsură să ofere o putere naximă de 520W.

ARE GRIJĂ DE FAMILIA TA

Dotările din standard garantează siguranță activă și pasivă la nivel maxim. Ai până la 7 airbag-uri, ABS cu BAS (Brake Assist System) și sofisticatul ESC (Electronic Stability Control), care cuprinde funcțiile ASR/MSR antiderapare în accelerație și decelerație. Hill Holder pentru a ajuta plecările din rampă, DST – direcția activă ce îmbunătățește prestațiile de manevrabilitate și ERM – anti răsturnare. Și pentru a face mai sigure deplasările tale în trafic există City Brake Control (disponibil la cerere), dispozitivul care recunoaște prezența altror autovehicule sau a obstacolelor și frânează în mod automat, pentru a evita coliziunea sau pentru a reduce consecințele acesteia.