Aventura incepe cu 500L

Împărtășiți-vă experiențele cele mai memorabile cu cei dragi. Fiat 500L: unde se termină civilizația, începe aventura.

Design EXTERIOR

Protecția trenului de rulare din față, grila radiatorului și bara de protecție specială cu unghi de atac crescut arată clar că mașina tânjește după aventură.

Mai multe detalii

INTERIOR SPATIOS

500L Cross este o mașină cu care poți merge oriunde și oricând și este concepută pentru oamenii care își transformă fiecare parte din timpul liber într-o aventură exploratorie. Cu scaune reglabile, un sistem Uconnect ™ HD Live cu un ecran tactil de 7 inch, fiecare călătorie va fi de neuitat, fie în oraș, fie în afara orașului. Umpleți-vă de experiență, aveți suficient spațiu.

Mai multe detalii

TEHNOLOGIE MODERNA

Sistemul Uconnect ™ HD Live cu ecran tactil de 7 inch vă permite să selectați prin atingere listele de redare și posturile de radio preferate și să accesați toate celelalte funcții ale sistemului încorporat. De asemenea, are un port USB, astfel încât să puteți conecta un dispozitiv extern compatibil pentru a reda melodii și pentru a utiliza aplicații pe dispozitivul dvs.

Mai multe detalii

PERFORMANȚE EXCEȚIONALE ȘI SIGURANȚĂ INDISPENSABILĂ

Siguranță pasivă superioară. Nimeni nu are grijă de familia ta ca familia 500L. De aceea, am instalat până la 7 airbag-uri în 500L Cross.

Mai multe detalii
Soliciți informații? Scrie-ne