Exterior recognoscibil

AVENTURILE AȘTEPTĂ

Protecția trenului de rulare din față, grila radiatorului și bara de protecție specială cu unghi de atac crescut arată clar că mașina tânjește după aventură.

Crossover Design

500L Cross are un stil crossover și prezintă detalii ultra-strălucitoare, cum ar fi bandourile laterale, mânerele ușilor și inserțiile de pe bara de protecție față și spate.

PROVOCĂRI INVINCIBILE

Conditii proaste? Aceasta nu mai este o scuză. 500L Cross este echipat cu anvelope 205/55 și jante din aliaj R16, care, împreună cu butonul selector al modului de condus, depășesc orice provocare.

Interior spațios

Spatiu suficient

500L Cross este o mașină cu care poți merge oriunde și oricând și este concepută pentru oamenii care își transformă fiecare parte din timpul liber într-o aventură. Cu scaune reglabile, un sistem Uconnect ™ HD Live cu un ecran tactil de 7 inch, fiecare călătorie va fi de neuitat, fie în oraș, fie în afara orașului. Umpleți-vă de experiență, aveți suficient spațiu.

UN DRUM DIFERIT, O ABORDARE DIFERITĂ

500L Cross este echipat cu un buton de selecție a modului de condus, care vă permite să alegeți între trei moduri, și anume: „Normal” pentru o conducere sigură și confortabilă în condiții normale, „Tracțiune +” pentru suprafețe precum noroi și zăpadă și „Gravity Control” „să mențină o viteză constantă pe pante ascendente și descendente.

FIECARE CĂLĂTORIE are pe fundal o muzica proprie

Toți asociem melodiile cu emoțiile și ritmurile cu aventurile. Sistemul Uconnect ™ HD Live cu ecran tactil de 7 inch, radio digital DAB și intrare USB vă va arăta rapid care va fi fundalul muzical al următoarei dvs. aventuri.

CONFORT ÎN AFARA ZONEI DE CONFORT

500L Cross este o mașină pentru a vă bucura cât mai mult de viață. Bordul și tapițeria scaunelor caracterizează interiorul, în timp ce scaunele înclinabile reglabile pe înălțime îi subliniază versatilitatea. Prin urmare, vă puteți regla complet poziția scaunului și vă puteți odihni confortabil între o destinație și alta.

LUAȚI CÂT VREȚI

Cum sunt călătoriile? Ați pornit cu valizele crăpate la cusături și vă întoarceți fără suveniruri pentru că nu aveați suficient spațiu. 500L Cross vă oferă 455 litri de spațiu pentru bagaje. Ca și cum nu ar fi suficient, sistemul Cargo Magic Space și scaunele spate rabatabile vor crea și mai mult spațiu.

Soliciți informații? Scrie-ne