TEHNOLOGIE MODERNA

UCONNECT ™ HD LIVE CU ECRAN TACTIL DE 7 INCH

Sistemul Uconnect ™ HD Live cu ecran tactil de 7 inch vă permite să selectați prin atingere listele de redare și posturile de radio preferate și să accesați toate celelalte funcții ale sistemului încorporat. De asemenea, are un port USB, astfel încât să puteți conecta un dispozitiv extern compatibil pentru a reda melodii și pentru a utiliza aplicații pe dispozitivul dvs.

Camera marsarier

Fiecare aventură te duce pe drumuri provocatoare, dar unele pur și simplu nu pot fi depășite. Deci, puteți să vă întoarceți și să conduceți în cealaltă direcție. Nu vă faceți griji: atunci când dati cu spatele, camera de mers înapoi se aprinde și o imagine clară a zonei din spatele dvs. apare pe ecranul Uconnect. Datorită rețelei dinamice, manevra de mers înapoi va fi floare la ureche, astfel încât să nu aveți probleme.

CONDuceți în funcție de dorințele dvs.

Selectorul modului de conducere din centrul consolei centrale vă permite să alegeți între trei moduri de conducere (Normal, Tracțiune + și Gravity Control), cu ajutorul cărora puteți ajusta răspunsul mașinii la tipul de drum din fața dvs. Acest lucru va face ca fiecare plimbare în 500L Cross să pară ușoară.

APPLE CARPLAY ™

Apple CarPlay funcționează și în 500L. Apple CarPlay ™ este cel mai inteligent și mai sigur mod de a-ți folosi iPhone-ul într-o mașină. Datorită principalelor aplicații și funcții dezvoltate doar pentru CarPlay ™ pe ecranul modelului dvs. 500L, puteți primi notificări de trafic, puteți efectua apeluri telefonice, puteți trimite și primi mesaje SMS și puteți asculta muzică fără a fi distras de la drum. Cu sistemul Siri, puteți utiliza comenzi audio pentru a controla funcțiile principale ale smartphone-ului dvs. sau puteți utiliza ecranul tactil sau butoanele de comandă ale volanului. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului dvs., vizitați www.apple.com.

ANDROID AUTO ™

500L este compatibil cu aplicația Android Auto ™. Android Auto simplifică accesul la conținut și aplicații în timp ce conduceți fără a vă compromite siguranța. Datorită interfeței simple, intuitive, aplicațiile de pe ecranul modelului dvs. 500L vor apărea pe pagini organizate, ușor de citit. Cu Google Maps, puteți primi notificări de trafic și multe altele, iar cu cea mai bună tehnologie hands-free, puteți efectua apeluri și trimite și primi mesaje fără a fi nevoie să vă luați mâinile de pe volan. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului dvs., vizitați www.android.com.

Performanță excepțională și siguranță indispensabilă

7 AIRBAGURI

Siguranță pasivă superioară. Nimeni nu are grijă de familia ta ca familia 500L. De aceea, am instalat până la 7 airbag-uri în 500L Cross.

FRÂNARE AUTONOMĂ ÎN ORAS

Bucurați-vă de un condus sigur cu sistemul de frânare autonom în oraș. Sistemul folosește un senzor laser frontal pentru a detecta distanța oricărui obstacol din față la viteze de până la 30 km / h și, dacă este necesar, frânează autonom pentru a preveni sau a atenua o coliziune. 500L Cross nu vă va dezamăgi în niciun caz.

CONTROLUL ELECTRONIC AL STABILITĂȚII (ESC)

Stabilitate perfectă. Conduceți fără griji: aveți sisteme de ultimă generație care se ocupă de siguranța familiei dvs. Controlul electronic al stabilității (ESC) vă asigură un control complet în situații de urgență și pe suprafețe alunecoase. Sistemul include frâne automate antiderapante (ASR) și control al cuplului motorului (MSR), asistență Hill Holder, sistem antiblocare frânare (ABS), sistem electronic antiruliu (ERM) și cuplu de direcție dinamic (DST).

Asistenta la pornirea din rampa

Doriți să cuceriți muntele? 500L Cross facilitează pornirea chiar și pe pante abrupte, deoarece sistemul de asistență la pornire din rampa împiedică vehiculul să mearga înapoi atunci când eliberați ambreiajul.

CUPLU DINAMIC AL DIRECȚIEI (DST)

Totul este sub control. 500L Cross vă ajută întotdeauna: de aceea are un cuplu de direcție dinamic (DST), care îmbunătățește manevrabilitatea activând răspunsul de direcție adecvat.

Sistemul Electronic Rollover (ERM)

Siguranță în toate circumstanțele. Sistemul Electronic Rollover (ERM) este un sistem de ultimă generație care vă ajută să vă asigurați siguranța prin recunoașterea și prevenirea riscului de răsturnare.

Soliciți informații? Scrie-ne