Noul 500X Urban

Cucerește orașul!

SUV-ul creat pentru jungla urbană de azi și …….de mâine.

 Exterior și interior reîmprospătat. Călătorește cu stil în noul 500X Urban.

TOTUL ÎNTR-O LUMINĂ NOUĂ

Cu noile Faruri inovatoare Full LED vei privi orașul așa cum nu ai mai făcut-o niciodată. Acum ai cu 20% mai multă luminozitate. Ce este cel mai bine, farurile Full LED reduc consumul de energie cu 66% față de farurile obișnuite cu halogen, și au o durată de viață mai lungă.

DESIGN CAPTIVANT

Noul grup optic spate cu lumini LED al noului 500X, cu fundal asortat culorii caroseriei, te cucerește prin stilul inconfundabil, la fel ca orice alt membru al familiei 500. Blocurile optice spate sunt echipate cu lumini LED, pentru ca tu să fii observat și apreciat, oriunde te-ai duce.

Îndrăzneț

Cucerește orașul cu noua ta mașină.
Noul 500X are acum mai multă personalitate și o prezență impunătoare pe șosea, grație aspectului robust oferit de noile bare redesenate.

Nu te opri la copertă

Frumoasă la exterior și confortabilă la interior: nu este ușor să alegi cel mai bun profil pentru 500X Urban. Interior reîmprospătat datorită detaliilor din piele tehnologică pentru scaune, bord în nuanța caroseriei și inconfundabilul logo 500, precum semnătura unui artist pe o capoderă. Fiecare material ales este menit să ofere un stil exclusivist.

Șofează confortabil

La bordul noului 500X Urban, fiecare detaliu este creat pentru a garanta cel mai bun confort, precum noul volan ergonomic cu control audio integrat.

INTUITIV

Vei înțeleg noul 500X Urban dintr-o privire. Noul instrumentar de bord a fost redesenat pentru a spori vizibilitatea afișajului, astfel poți citi cu ușurință inormațiile de care ai nevoie atunci când te afli la volan.

Soliciți informații? Scrie-ne