TEHNOLOGIE & SIGURANȚĂ

În traficul aglomerat al dimineții sau în orașul plin de viață și lumini într-o seară plăcută de sâmbătă.
În centrul orașului sau în jurul orașului. Bucură-te de orașul tău, acum vei șofa asistat de o tehnologie de ultima generație.

Traffic Sign Recognition

Cu ajutorul unei camere montate pe parbriz, sistemul recunoaște semnele de circulație și limitatoarele de viteză, afișându-ți apoi în bord o pictogramă pentru a te informa dacă circuli cu viteza legală.

Intelligent Speed Assist

Menține limita de viteză transmisă prin funcția de recunoaștere a semnelor de circulație, printr-o simplă apăsare de buton.

Lane Departure Warning

Un sistem inteligent ce te va avertiza în momentul părăsirii involuntare a benzii de circulație. Sistemul de Avertizare pentru Părăsirea Benzii te va informa direct pe ecranul de bord și prin creșterea rezistenței la virare a volanului.

6 AIRBAG-uri

Cea mai bună siguranță, chiar și în termeni de siguranță pasivă, cu 6 airbag-uri în două trepte – pentru pasagerii din față, părțile laterale și geamuri.

CAMERĂ MARȘARIER & SENZORI DE PARCARE

Chiar și cele mai complicate manevre pe care le poți efectua în timp ce parchezi sunt acum posibile, Având la îndemâna camera pentru marșarier, mersul cu spatele va fi la fel de ușor precum mersul înainte. Grație senzorilor de parcare frontali și posteriori,  500X Urban te ajută la efectuarea manevrelor complicate prin alerte sonore care te atenționeaza cu privire la proximitatea față de alte vehicule sau obstacole.

Soliciți informații? Scrie-ne