UN PROFIL GREU DE IGNORAT

Un nou design, un nou stil, aceeași personalitate cuceritoare dintotdeauna. Ești pregătit să pornești?

JANTE DE ALIAJ DE 16"

SCHIMBĂTOR ÎMBRĂCAT ÎN PIELE

PORTBAGAJ SPAȚIOS

MĂREȚ ÎN TOATE

Totul este de admirat la Noul Doblo. Stilul său a devenit mai original odată cu reînnoirea părții frontale, a grupurilor optice integrate, a jantelor de aliaj și a blocurilor optice posterioare, a geamurilor mai mari și a noii culori Gri Închis. Stilul lui Doblo nu va trece niciodată neobservat.

INTERIOR ÎMBUNĂTĂȚIT

Noutățile lui Doblo nu se reflectă doar la exterior. Am recreat planșa de bord și volanul, pentru mai multă ergonomie; instrumentarul de bord, pentru o interacțiune ușoară și intuitivă; torpedoul, ca să ai totul la îndemână. Pe lângă acestea, multe alte detalii care să îți ofere o experiența unică și agreabilă la volan.

SPAȚIU PENTRU TOȚI ȘI TOATE

Orice vei vrea să cari cu tine va avea loc în Noul Doblo. Am redesenat interiorul și panourile portierelor pentru a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie. Unii aleg să meargă în centre comerciale, alții în natură să exploreze. Familiile active vor aprecia ambivalența lui Doblo.

Noul Doblo

Vacanțele la mare, weekend-urile la munte, duminica petrecută la cumpărături; Noul Doblo este suficient de spațios pentru toate. Este modelul preferat al familiilor active.