DESIGN EXTERIOR

Un suflet hibrid, dar un stil unic: inconfundabilul design Fiat 500.

500, I LOVE DEW

Un omagiu adus mediului înconjurător, ce reflectă spiritul său „verde”: aceasta este nuanța Green Dew a noului  500 Mild Hybrid Launch Edition, cu accente de verde, creată pentru a complimenta noua generație hibrid.

Un ocean de informații

Un produs de înaltă calitate, cu un scop etic: combaterea poluării cu plastic în mediul marin. Scaunele noului 500 și 500C Mild Hybrid Launch Edition sunt realizate cu premiatul SEAQUAL® YARN: o fibră inovatoare, care se realizează prin reciclarea plasticului colectat din oceanele, plajele și estuarele noastre.

MÂNDRU CĂ SUNT HIBRID

Fiat 500 se mândrește cu sufletul său hibrid și o arată cu încredere prin sigla exclusivă a ediției de lansare, aplicată pe stâlpul B: simbolul unui efort în apărarea mediului.

FUNDAMENTUL STILULUI

Noile 500 și 500C Mild Hybrid Launch Edition sunt elegante, de la plafon până la jante. Bucurați-vă de aspectul elegant al jantelor din aliaj de 16 ”, cu finisaj negru mat și detalii albe pe capacul roții.

FRUMUSEȚE INTERIOARĂ

La fel de bine ca la exterior, chiar și în interior, fiecare detaliu al noilor 500 și 500C Mild Hybrid Launch Edition reprezintă expresia sufletului său hibrid, precum tabloul de bord ce poartă nuanța  Matt Dew Paint. Detaliile din satin cromat sunt un simbol al eleganței și al clasei. Admirați-le și bucurați-vă de atingerea fină a volanului și a schimbătorului de viteze.

Soliciți informații? Scrie-ne