INFOTAINMENT

FII RESPONSABIL

Cu ajutorul ecranului intuitiv TFT al noilor ediții 500 și 500C  Hibrid Launch Edition, este suficientă o privire pentru a avea totul sub control, pornind chiar de la nivelul bateriei motorului hibrid, până la fluxul de energie (utilizare și recuperare), precum și recomandarea treptei de viteză pentru un plus de eficiență.

APPLE CARPLAY

Datorită asistenței Apple CarPlay, puteți conecta iPhone-ul dvs. la ecranul Uconnect ™ 7 ”HD pentru a obține indicații de drum, a iniția apeluri, a trimite și a primi mesaje și a asculta Apple Music, audiobook-uri sau podcast-uri, în timp ce sunteți concentrat la drum. Puteți controla sistemul CarPlay cu ajutorul controlului vocal Siri sau al ecranului tactil.

Faceți clic aici pentru a vedea dispozitivele compatibile.
Apple CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci înregistrate ale Apple Inc.

ANDROID AUTO™

Noile ediții 500 și 500C  Hibrid sunt compatibile cu Android Auto ™. Conectați-vă smartphone-ul și gestionați hărțile, muzica, contactele și multe altele, fără a vă periclita siguranța. Datorită interfeței ușor de utilizat, aplicațiile dvs. vor apărea pe afișajul HD Uconnect ™ 7 ”, organizat în pagini ușor de parcurs.
Puteți asculta Apple Music cu Android Auto ™ pentru a avea acces gratuit la 50 de milioane de melodii, pentru un playlist fără sfârșit.
Faceți clic aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile
Android, Android Auto ™, Google Play și alte mărci comerciale sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

Soliciți informații? Scrie-ne