Skip to content Skip to navigation

  CONDUSUL NU A FOST NICIODATĂ ATÂT DE DISTRACTIV

  INFOTAINMENT  

  500% distracție. Descoperă sistemul de infotainment din Fiatul tău hibrid 500 și 500C, echipat cu radio UconnectTM 7" cu ecran tactil DAB și comenzi pe volan. Iar datorită funcției Bluetooth® hands-free, vei avea mâinile libere pentru a manevra volanul, în timp ce privirea ta rămâne concentrată pe drumul din față. 

  MOPAR® CONNECT 

  Datorită tehnologiei de ultimă generație Mopar® Connect, mașina ta este mereu la îndemână, oriunde te-ai afla. Poţi bloca şi debloca portierele, poţi afla unde este parcată, poţi primi notificări despre toate deplasările și viteza sa curentă. Iar cu ajutorul notificărilor push nu vei uita niciun obiect important în maşină. Funcţie opţională. 

  APPLE CARPLAY™

  Datorită suportului Apple CarPlay, îţi poţi conecta pur și simplu iPhone-ul la ecranul Uconnect™ HD de 7" pentru a obține indicații, a efectua apeluri, a trimite și a primi mesaje și a asculta Apple Music, cărți audio sau podcast-uri, toate acestea în timp ce rămâi concentrat la drum. Poţi controla funcţia CarPlay cu ajutorul comenzii vocale Siri sau cu ajutorul ecranului tactil. Funcţie opţională. 

  CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple inc. 

  Apasă aici  pentru a descoperi dispozitivele compatibile. 

  ANDROID AUTO™

  Modelele 500 și 500C compatibile cu Android Auto™. Conectează-ţi smartphone-ul și gestionează hărțile, muzica, contactele și multe altele, fără a pune în pericol siguranța. Datorită interfeței ușor de utilizat, aplicațiile tale vor apărea pe ecranul Uconnect™ HD de 7", organizate în pagini ușor de citit. Funcţie opţională. 

  Google, Google Play și Android Auto™ sunt mărci comerciale ale Google LLC. 

  Apasă aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile.