Viitorul 500 „la Prima” va fi prima mașină de oraș care vă va oferi conducere autonomă de nivel 2 – Level 2 Autonomous Driving, pentru un nivel superior de siguranță și mobilitate urbană. Mașina ta va deveni cel mai de încredere co-pilot: va putea să accelereze, să frâneze și va menține singură banda de mers.

CO-PILOTUL FIAT

Noul 500 «la Prima» va duce călătoriile tale la un alt nivel! În primul rând, mașina va putea citi semnele de circulație și-ți va sugera limita de viteză pentru segmentul de drum pe care rulezi. Apoi, odată ce setezi viteza și distanța folosind butoanele de pe volan, sistemul va putea singur să păstreze distanța față de vehiculul din fața ta (la o viteză de peste 30 km/h), va  menține poziția pe centrul benzii de mers (la o viteză de peste 60 km/h) și va frâna în situațiile de trafic necesare.

INFOTAINMENT CINERAMA

Noul sistem de Infotainment Cinerama al noului viitor Fiat 500 «la Prima», prezintă un ecran luminos de 10,25″Pairing-ul Bluetooth devine ultra-rapid și poate conecta toate smartphone-urile din mașina,   la mai puțin de 5”de la deschiderea ușii. De asemenea, interfața asemănătoare smartphone-ului, cu un ecran complet customizabil, vă fi ușor de utilizat și mereu disponibilă. Viitorul 500 „la Prima” va beneficia de un încărcător wireless pentru mobil, pentru a fi mereu conectat.

Soliciți informații? Scrie-ne