Condu cu stil. Oriunde.

Garda la sol marita, bare de protectie cu scut integrat.
Noua Panda Cross 4×4 aduce o tusa de stil in aventurile off-road si incercarile cotidiene. De exemplu, bandourile laterale cu logo Cross.

Priveste catre orizont.

Pentru o mai bună vizibilitate și siguranta, Panda Cross este echipata cu faruri de ceață și cu lumini de zi cu LED.

Mereu pregatita

Panda Cross are in dotarea standard jante din aliaj de 15 ” cu pneuri M + S 185/65. Cu Panda Cross beneficiati de un lux practic.

Bare longitudinale pe plafon

Nu poți merge pentru aventură lungă fără bare pe plafon. De aceea, la Panda Cross, face parte din echipamentul standard.

Detalii elegante

Panda Cross are extensia țevii de eșapament cromata. Nu ar trebui să atragă chiar si cele mai mici detalii?

Spirit outdoor. Si la interior.

Spirit outdoor. Si la interior.

Configurarea scaunelor Panda Cross poate fi schimbată în funcție de necesități: datorită scaunului pasagerului rabatabil si al banchetei posterioare divizata 60/40.

Personalitate exclusiva

Design interior exclusivist cu țesături gri naturale și inserții din piele ecologică maro. Pentru un caracter cu adevărat de invidiat.

Cand muzica devine wild

Fiecare aventura are propria coloana sonora: de aceea in Panda Cross 4×4 vei gasi sistemul UConnect MP3 cu 4 difuzoare, Bluetooth si comenzi integrate pe volan.

Frumoasa si practica

Ca și designul exterior, plansa de bord de culoare maro Pande Cross are un caracter puternic. Este echipata cu compartimente pentru tot ce ai nevoie în drumul tău, indiferent dacă este o pălărie de explorator sau documente de birou.

Soliciți informații? Scrie-ne