Mai multa distractie

Distractia este garantata in Panda 4×4 CROSS. Cu noua aplicatie Uconnect, iti poti conecta telefonul la masina prin Bluetooth, pentru a-l transforma intr-un veritabil computer de bord. Interfata grafica dedicata, acces la muzica, harti, contacte si multe altele. Totul cu o atingere. Sau o simpla comanda vocala, daca preferi.

Calatoreste simplu cu smartphone-ul tau

Cand aventura e dificila, calatoria trebuie sa fie usoara: pentru asta Panda 4×4 CROSS are noi tehnologii sub forma Panda Uconnect. Descarcand aplicatia pe smartphone’ul tau, poti apela, asculta radio si folosi eco: Drive, Find My Car si alte functii ce fac orice calatorie mai placuta.

Tehnologie pur si simplu

Playlist-ul tau, posturile tale de radio favorite, contactele tale, harti, temperatura sau Find My Car: foloseste ce aplicatie doresti; in Panda Cross 4×4 este loc pentru orice iti face calatoria mai usoara si mai placuta.

Consum minim, distractie maxima

Te opresti, se opreste si motorul. Tehnologia Start&Stop de pe Panda 4×4 CROSS este menita sa eficientizeze consumul, alaturi de GSI (Gear Shift Indicator), care iti sugereaza cand sa schimbi viteza.

Gata pentru orice

Drive Mode Selector iti ofera siguranta maxima tot timpul gratie celor 3 moduri:

AUTO: distribuie automat cuplu necesar catre axe, in functie de conditiile de drum;

OFF-ROAD: distribuie cuplul catre cele 4 roti, in functie de aderenta;

GRAVITY CONTROL: optimizeaza controlul in coborari dificile.

Soliciți informații? Scrie-ne