Skip to content Skip to navigation
NOUA EDIȚIE SPECIALĂ 500X ȘI 500C DOLCEVITA

FAMILIA (FIAT)RED

Explorează toate versiunile

INSPIRAT DE NATURA UMANĂ

(RED) și Fiat: un parteneriat unic care sprijină crizele sanitare și pandemiile cu fiecare achiziție a unui vehicul din Familia (FIAT)RED , creând cea mai etică și relevantă serie limitată. (RED) este o organizație care sprijină situațiile de criză sanitară la nivel mondial, cum ar fi SIDA și COVID: de fiecare dată când achiziționezi un produs (RED), achiziția ta activează o donație către Fondul Global pentru a sprijini o serie de servicii de prevenire, tratament, consiliere, testare, educație și îngrijire pentru comunitățile care au cea mai mare nevoie de ajutor. Iată de ce ne-am alăturat cu mândrie acestei experiențe și am creat Familia (FIAT)RED: pentru a-ți oferi ocazia să devii parte din ea.  Fiat, Jeep și RAM și-au asumat angajamentul, prin intermediul parteneriatului cu (RED), de a dona minimum 4 milioane de dolari către Fondul Global între 2021 și 2023 pentru a ajuta la combaterea crizelor sanitare precum COVID-19 și SIDA. Fiecare vehicul (FIAT)RED este un Produs (RED) și face parte din acest angajament.

ADAPTAT PENTRU BUNĂSTAREA OAMENILOR

Familia (FIAT)RED îți pune la dispoziție un nou kit (FIAT)RED: produse care-ți asigură o atmosferă mai sănătoasă în interiorul mașinii.

INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

UN KIT DE BUN VENIT DEDICAT**

Optând pentru unul dintre modelele familiei (FIAT)RED, faci o alegere importantă.
Bucură-te de un kit special de bun venit la livrarea vehiculului:
• Carcasă dedicată pentru cheile mașinii
• Dozator personalizat*


*În acest dozator nu se pot pune soluții pe bază de alcool, atunci când se utilizează în interiorul mașinii. În orice caz, utilizarea soluțiilor pe bază de alcool păstrate în acest distribuitor se face pe propria răspundere.
**Nu este disponibil pentru Noul 500 (RED)

INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

TROTINETĂ ELECTRICĂ 500 IRIDE

Optând pentru modele din familia (FIAT)RED, ai posibilitatea de a cumpăra trotineta electrică 500 Iride de la Fiat, dezvoltată de Mopar®, inspirată de designul emblematic al modelului 500.

O soluție perfectă pentru mobilitate urbană fără emisii:
• Agil și ușor de manevrat
• Se încarcă în 4,5 ore și are o autonomie de până la 30 km
• Viteza maximă 25 km/h*
• Roți cu cameră de aer de 10", amortizor, punte largă și tijă telescopică
• Aplicația dedicată 500 Iride pentru monitorizarea, partajarea și setarea funcționalităților direct de pe smartphone, compatibilă cu iOS și Android.


*Viteza maximă și durata maximă de utilizare a trotinetei electrice se pot modifica în funcție de limitele de viteză și de reglementările de trafic din anumite țări. Respectați întotdeauna regulile codului rutier.

Imaginile au doar scop ilustrativ și orientativ, iar unele pot prezenta versiuni, niveluri de echipare, accesorii și/sau dotări disponibile doar la cerere și contra cost. Culorile disponibile și tapițeria scaunelor pot varia din motive tehnice și/sau de fabricaţie și comerciale și pot fi disponibile numai pentru vehiculele aflate în stoc.