TEHNOLOGIE MAI BUNĂ

Noua gamă Tipo dispune de sisteme Adas pentru a te ajuta să conduci în siguranță și să te bucuri de fiecare moment la bord.

MENȚINEREA BENZII

Dacă autovehiculul se deplasează neintenționat de pe banda sa, la viteză de peste 60 km/h, sistemul va oferi o indicație vizuală pe panoul de bord însoțită de rezistența la virare pentru a readuce autovehiculul între limitele benzii.

ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ LA VITEZĂ ȘI RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Noul Tipo detectează și recunoaște semnele de circulație și le afișează pe clusterul TFT. Cu limitatorul de viteză activ, este posibilă și limitarea vitezei mașinii la nivelul maxim permis indicat de sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație.

ASISTENT PENTRU MENȚINEREA ATENȚIEI

Sistemul poate detecta semnele inițiale de oboseală prin monitorizarea mișcărilor laterale ale vehiculului, sfătuindu-te să iei o pauză. Pe clusterul de bord va fi înregistrat un avertisment vizual și acustic.

SISTEM AVANSAT DE FR NARE DE URGENȚĂ Interurban+City

Evită sau atenuează coliziunea cu vehiculul dinainte, la o viteză de până la 200 km/h, datorită sistemului avansat de frânare de urgență. La început, mașina avertizează doar șoferul cu un avertisment acustic și vizual în tabloul de bord, iar dacă șoferul nu răspunde, sistemul frânează vehiculul ajutând la evitarea sau atenuarea potențialului impact.

CRUISE CONTROL ADAPTIV

Sistemul Adaptiv Cruise Control (Tempomat) Tipo Cross utilizează radarul său frontal pentru a menține distanța de siguranță prestabilită față de vehiculul din față conducând mai repede între 30 km/h și 160 km/h.

ÎNCHIZĂTOR ACTIV PENTRU GRILĂ

Acest sistem optimizează aerodinamica prin utilizarea orificiilor de aerisire din grilă pentru a regla fluxul de aer în compartimentul de la motor. Oferă o încălzire mai rapidă a motorului, reduce zgomotul și protejează unitatea de răcire.

CAMERA RETROVIZOARE

Camera retrovizoare transmite o imagine de înaltă rezoluție a ceea ce se află în spatele mașinii cu claritate, precizie și linii de grilă dinamice pentru a te ajuta să parchezi.

FAZĂ LUNGĂ ADAPTIVĂ

Face condusul pe timp de noapte mai sigur, asigurând o vizibilitate largă datorită iluminatului cu fază lungă tot timpul, evitând în același timp vehiculele de pe contrasens sau cele din față. Disponibil ca opțional.

PORT USB SPATE

Fă călătoria confortabilă pentru pasagerii din spate. Disponibil ca opțional.

ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS DE TELEFON

Noua gamă Tipo, încărcătorul de telefon wireless menține dispozitivul încărcat și conectat, fără cabluri. Disponibil ca opțional.

INTRARE/PORNIRE FĂRĂ CHEIE

Nu mai este nevoie să folosești cheile mașinii: trebuie doar să le ai la tine pentru a deschide ușa și a urca la bord. Disponibil ca opțional.

ASISTENȚĂ UNGHI MORT

Când conduci cu peste 10 km/h, noul Tipo Cross Fit va detecta obiectele în unghiul mort atât pe lateral, cât și pe partea din spate a mașinii și te va avertiza cu un semnal acustic și cu o lumină pe oglinda laterală. De asemenea, această funcție te ajută să observi un vehicul care se apropie atunci când faci manevre de ieșit cu spatele dintr-un loc de parcare. Disponibil ca opțional.

INFOTAINMENT

Pe noul Tipo Cross, sistemul de infotainment iese în evidență. Radioul cu ecran tactil de 10,25 „ cu USB și Bluetooth® îți permite să te bucuri de muzică, navigare și conectare la dispozitivele tale într-un mod clar, vizibil și ușor.

WIRELESS APPLE CAR PLAY

Conectează-ți telefonul la afișajul Uconnect™ 10,25″și controlează Apple CarPlay fără fir cu ajutorul controlului vocal Siri sau al ecranului tactil. Wireless Apple CarPlay este modul mai inteligent, mai sigur de a utiliza iPhone-ul în mașină. Poți obține indicații de orientare, efectua apeluri, trimite și primi mesaje și asculta Apple Music, cărți audio sau podcast-uri în timp ce rămâi concentrat pe drum. ​

Apasă pe buton pentru a descoperi dispozitivele compatibile.

CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple inc.

Dispozitive compatibile

Noul Tipo este, de asemenea, compatibil cu Android Auto™. Odată ce smartphone-ul tău este conectat la mașină, interfața ușor de utilizat expune aplicațiile tale pe afișajul Uconnect 10,25″. Îți poți gestiona muzica și contactele, iar datorită Google Maps poți explora hărți, condițiile de trafic în timp real, direct de pe ecranul tactil și fără a pune siguranța în pericol.​

Google, Google Play, Android Auto și Waze sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Pentru a utiliza Android Auto pe afișajul mașinii, vei avea nevoie de un vehicul compatibil Android Auto, de un telefon Android care rulează Android 5.0 sau o versiune ulterioară și de aplicația Android Auto.

Apasă pe buton pentru a descoperi dispozitivele compatibile.

Dispozitive compatibile

DAB RADIO

Audio Digital de înaltă rezoluție pentru muzică și infotainment

Soliciți informații? Scrie-ne