TEHNOLOGIE MAI BUNĂ

Noua gamă Tipo dispune de sisteme ADAS pentru a te ajuta să conduci în siguranță și să te bucuri de fiecare moment la bord.

MENȚINEREA BENZII

Dacă autovehiculul se deplasează neintenționat de pe banda sa, la viteză de peste 60 km/h, sistemul va oferi o indicație vizuală pe panoul de bord însoțită de rezistența la virare pentru a readuce autovehiculul între limitele benzii.

ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ LA VITEZĂ ȘI RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

Noul Tipo detectează și recunoaște semnele de circulație și le afișează pe clusterul TFT. Cu limitatorul de viteză activ, este posibilă și limitarea vitezei mașinii la nivelul maxim permis indicat de sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație.

CRUISE CONTROL ADAPTIV

Sistemul Adaptiv Cruise Control (Tempomat) Tipo Cross utilizează radarul său frontal pentru a menține distanța de siguranță prestabilită față de vehiculul din față conducând mai repede între 30 km/h și 160 km/h.

ASISTENT PENTRU MENȚINEREA ATENȚIEI

Sistemul poate detecta semnele inițiale de oboseală prin monitorizarea mișcărilor laterale ale vehiculului, sfătuindu-te să iei o pauză. Pe clusterul de bord va fi înregistrat un avertisment vizual și acustic.

ÎNCHIZĂTOR ACTIV PENTRU GRILĂ

Acest sistem optimizează aerodinamica prin utilizarea orificiilor de aerisire din grilă pentru a regla fluxul de aer în compartimentul de la motor. Oferă o încălzire mai rapidă a motorului, reduce zgomotul și protejează unitatea de răcire.

INFOTAINMENT

Pe noul Tipo hatchback tehnologia iese în evidență. Radioul de 7’’ îți permite să te bucuri de muzică, navigare (opț) și conectare la dispozitivele tale într-un mod clar, vizibil și ușor.

DAB RADIO

Audio Digital de înaltă rezoluție pentru muzică și infotainment

Noul Tipo este, de asemenea, compatibil cu Android Auto™. Odată ce smartphone-ul tău este conectat la mașină, interfața ușor de utilizat expune aplicațiile tale pe afișajul Uconnect 10,25″. Îți poți gestiona muzica și contactele, iar datorită Google Maps poți explora hărți, condițiile de trafic în timp real, direct de pe ecranul tactil și fără a pune siguranța în pericol.​

Google, Google Play, Android Auto și Waze sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Pentru a utiliza Android Auto pe afișajul mașinii, vei avea nevoie de un vehicul compatibil Android Auto, de un telefon Android care rulează Android 5.0 sau o versiune ulterioară și de aplicația Android Auto.

Apasă pe buton pentru a descoperi dispozitivele compatibile.

Dispozitive compatibile

WIRELESS APPLE CAR PLAY

Conectează-ți telefonul la afișajul Uconnect™ 10,25″și controlează Apple CarPlay fără fir cu ajutorul controlului vocal Siri sau al ecranului tactil. Wireless Apple CarPlay este modul mai inteligent, mai sigur de a utiliza iPhone-ul în mașină. Poți obține indicații de orientare, efectua apeluri, trimite și primi mesaje și asculta Apple Music, cărți audio sau podcast-uri în timp ce rămâi concentrat pe drum. ​

Apasă pe buton pentru a descoperi dispozitivele compatibile.

CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple inc.

Dispozitive compatibile
Soliciți informații? Scrie-ne