Skip to content Skip to navigation

  TIPO CROSS

  Pentru a avea un spirit Cross puternic trebuie să fii totodată cel mai dur și cel mai curajos. Varianta Cross este versiunea de top și cea mai completă a modelului Tipo fiind o versiune de vârf de gamă care îmbină tot ce este mai bun în materie de confort și tehnologie, fără a-și neglija principalele caracteristici sportive.

  INSPI(RED) BY HUMAN NATURE

  INSPIRAT DE NATURA UMANĂ

  (RED) și Fiat: un parteneriat unic care sprijină urgențele sanitare și, în general, pandemiile cu fiecare achiziție a unui vehicul din Familia Fiat (Tipo)RED creând cea mai etică și relevantă serie. (RED) este o organizație care sprijină situațiile de urgență sanitară la nivel mondial, cum ar fi SIDA și COVID: de fiecare dată când achiziționezi un produs (RED), achiziția ta activează o donație către Fondul Global pentru a sprijini o serie de servicii de prevenire, tratament, consiliere, testare, educație și îngrijire pentru comunitățile care au cea mai mare nevoie. Iată de ce ne-am alăturat cu mândrie acestei experiențe și am creat Noul (Tipo)RED: pentru a fi și tu parte din ea.
  Fiat, Jeep și RAM s-au angajat, prin parteneriatul cu (RED) și prin intermediul acestuia, să doneze minimum 4 milioane de dolari către Fondul Global între 2021 și 2023 pentru a ajuta la combaterea urgențelor sanitare precum COVID-19 și SIDA. Fiecare vehicul (FIAT)RED este un Produs (RED) și face parte din acest angajament. 
  A TIPO TO TAKE ON ADVENTURE

  UN TIPO PENTRU AVENTURĂ

  Îți prezentăm Tipo Garmin: o serie specială creată pentru cei care nu se opresc niciodată din a-și trăi viața la maxim. Tipo, conceput pentru a conecta și pune lumea în mișcare, împreună cu Garmin, lider în domeniul navigației GPS și al tehnologiei portabile, au creat Tipo Garmin care combină stilul cu funcțiile de monitorizare a sănătății și de fitness datorită ceasului inteligent Venu® Sq, inspirându-i pe toți să facă mișcare. Soluțiile inteligente Garmin și stilul emblematic Fiat îți permit să te bucuri de o conexiune mai puternică și mai dinamică cu vehiculul, natura și pasiunile tale.