Continue

News

Ofertă specială Salonul Auto Moto

20 April 2016

Auto Italia oferă gratuit și garantat un voucher de călătorie pentru fiecare contract de vânzare încheiat în cadrul Salonului Auto Moto și al Salonului Auto București Spring Edition, desfășurate în perioada 20-24 aprilie. 

Clienții Auto Italia sunt răsplătiți cu vouchere de voiaj la cele două saloane auto organizate în această primavară în București. Pentru fiecare automobil nou achiziționat, un client beneficiază de un voucher de călătorie, valabil 5 luni, oferit prin partenerul de turism GO Travel.

În cadrul promoției se acordă două categorii de vouchere, distribuite astfel:

  • voucher în valoare de 1200 lei (TVA inclus) pentru contracte de vânzare încheiate pentru mărcile Fiat, Alfa Romeo și Fiat Professional, exclusiv la Salonul Auto Moto și Salonul Auto București, cu avans achitat până pe 26 aprilie inclusiv;
  • voucher în valoare de 2500 lei (TVA inclus) pentru contracte de vânzare încheiate pentru mărcile Jeep și Maserati, exclusiv la Salonul Auto Moto și Salonul Auto București, cu avans achitat până pe 26 aprilie inclusiv.

Pentru mai multe informații despre metoda de acordare a voucherelor, precum și ofertele speciale disponibile în perioada 20-24 aprilie, sunteți invitați la standurile Auto Italia de la Salonul Auto Moto din Piața Constituției și Salonul Auto București de la Romexpo.

Premiere și ediții speciale prezente la Salon:

  • Fiat Fullback, noul pick-up Fiat Professional
  • Noua Alfa Romeo Giulietta
  • Ediția specială Jeep Renegade 75th Anniversary
  • Fiat Tipo GPL

 

Latest From Fiat