Skip to content Skip to navigation

ABARTH 124 SPIDER ARE ROLUL PRINCIPAL ÎN VIDEOCLIPUL “GOTTA GET BACK MY BABY” CU STING & SHAGGY

ABARTH 124 SPIDER ARE ROLUL PRINCIPAL ALĂTURI DE STING & SHAGGY ÎN CEL MAI RECENT VIDEOCLIP MUZICAL AL ARTIȘTILOR, „GOTTA GET BACK MY BABY”

Abarth 124 primește rolul principal alături de Sting & Shaggy în videoclipul oficial al piesei „Gotta Get Back My Baby” – cel mai recent single, co-produs de Teflon (Wyclef Jean, Fat Joe, Ruff Ryders) și Martin Kierszenbaum (Sting, Mylène Farmer, Lady Gaga), de pe albumul 44/876, care a petrecut 17 săptămâni în topul Billboard Reggae. Videoclipul oficial YouTube, care a acumulat peste 2,3 milioane de vizionări în doar câteva zile, a fost filmat în stilul filme polițiste din anii ’80 și ’90, inclusiv „Miami Vice” și „Bad Boys”, și a fost regizat de Michael Garcia. Perechea din videoclip, Sting și Shaggy, în calitate de detectivi din Miami, îi conving pe căpitanul lor că vor „avea nevoie de păianjen” – adică de prețiosul său Abarth 124 Spider – pentru „pânda” din South Beach, unde trebuie să o urmărească pe „cea mai periculoasă femeie din țară.” Ce ar putea merge prost?!

De asemenea, brandul Fiat susține videoclipul la nivel global prin canalele sale digitale și sociale, inclusiv în Statele Unite ale Americii pe Instagram, Twitter, Facebook și YouTube.

„Continuăm să venim cu elemente unice și neașteptate prin acțiunile noastre de marketing, pentru toate brandurile FCA și, cu siguranță, aici, personalitatea versatilă și jucăușă a mărcii Fiat ne oferă ocazia de a fi un pic mai aventuroși și glumeți în abordarea pe care o avem cu partenerii noștri muzicali, „a declarat Olivier Francois, director de marketing(CMO) și director de Brand Fiat, FCA. „Abarth 124 Spider este incredibil de onorat să joace un rol de acțiune alături de cei doi artiști legendari și creativi, precum Sting și Shaggy, în ultimul lor videoclip”.

Albumul lui Sting & Shaggy 44/876 (Cherrytree / A & M / Interscope Records) este disponibil acum pentru descărcarea digitală prin servicii de streaming și abonament digital.

Duo-ul iconic și-a alăturat inițial forțele pentru a înregistra un nou cântec „Do not Make Me Wait” (care a debutat pe locul  #1 în topul reggae Billboard), ca un tribut adus sunetelor din Caraibe,  ce au avut o influență importantă asupra ambilor artiști, dar au ajuns să creeze un album întreg, cu muzică veselă și plină de viață.

Având un titlul ce face referire la codurile telefonice ale țărilor celor doi artiști (44 pentru Regatul Unit, locul de naștere al lui Sting și 876 pentru Jamaica, patria lui Shaggy), 44/876 onorează dragostea adânc înrădăcinată a duo-ului pentru Jamaica: locul de naștere al lui Shaggy, și locul unde Sting a pus pe hârtie piese clasice, precum „Every Breath You Take.”

Sting & Shaggy și-au extins colaborarea pentru un turneu mondial, combinând într-un mod unic trupele fiecăruia, pentru a interpreta cele mai cunoscute piese ale lor, precum și melodiile noi de pe albumul 44/876. Mai multe informații despre turneul mondial numit 44/876 World Tour se găsesc aici.