Skip to content Skip to navigation

EDIȚIA EXCLUSIVISTĂ FIAT 500 SPIAGGINA ’58 ESTE UN TRIBUT ADUS CU OCAZIA ANIVERSĂRII FIAT 500

Vara anului 1958. O briza ușoară se se unduiește în jurul insulei Capri, mângâind catargele iahturilor luxoase din port. Pe chei, exclusivistul model Fiat 500 Jolly,  cunoscut sub numele de „Spiaggina”, își așteaptă eleganții oaspeții pentru a-i purta într-o seară plină de magie a stilului „Dolce Vita”.

Vara anului 2018. Într-o voită coincidență cu aniversarea lui Fiat 500, iconicul model „Spiaggina” are o revenire elegantă în cele mai renumite stațiuni din Europa. Apariția lui este datorată brandului Fiat, care prezintă noua serie specială 500 Spiaggina ’58, produsă într-o ediție limitată de 1.958 de mașini – un tribut adus primului „Spiaggina”, cu accente ultra- chic și un design general foarte elegant.

Acesta este primul dintre cele două tributuri al lui Fiat, atât cu ocazia aniversării drăgălașei mașini, cât și cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la prima ediție specială, inegalabilul 500 spiaggina ce datează din 1958, care a devenit un simbol universal pentru „Dolce Vita”. Prin marcarea acestor două date importante, Fiat sărbătorește, de asemenea, secretul tinereții veșnice al lui 500: capacitatea sa de a se reînnoi continuu, de asemenea, prin serii speciale, fără a-și pierde identitatea. Brandul Fiat a produs un al doilea „cadou” pentru aceste evenimente speciale: un videoclip încântător pe notele cântecului „Volare”, un clasicul popular italian, care a apărut tot în 1958. În rolul principal, bineînțeles, noul 500 Spiaggina ’58.