Skip to content Skip to navigation

FIAT 500 60TH ANNIVERSARY A AJUNS ÎN ROMÂNIA

Auto Italia revine la Salonul Auto București și Accesorii pentru a sărbători, alături de publicul de la Romexpo, 60 de ani de la producția primului Fiat 500 cu versiunea aniversară Fiat 500 60th Anniversary!

Standul Fiat de la Salon este descris de simbolism și eleganță. Tema este dualitatea și complementaritatea elementelor înconjurătoare – cele două lumi, funcțională și aspirațională, din care marca Fiat își extrage inspirația.

Fiat 500, iconul industriei auto italiene, sărbătorește șase decenii de existență, jubileu marcat prin ediția specială 60th Anniversary, produsă în serie limitată. Unul dintre aceste exemplare va fi expus în premieră în România la Salonul Auto București și Accesorii. Designul modelului disponibil exclusiv în format cabrio este unul cu adevărat special, grație remodelării contemporane a detaliilor clasice.

Standul Fiat va fi completat de Familia Tipo este completă acum, prin lansarea pe piața locală a versiunii Station Wagon. Portbagajul mare, interiorul spațios și un comportament rutier sigur conferit de platforma small-wide sunt principalele atuuri ale lui Tipo Station Wagon pentru cei care caută o mașină rațională, dar vor mai mult spațiu pentru bagaje. Tipo Station Wagon pornește de la 10.801 Euro + TVA.