Skip to content Skip to navigation

MODELE FIAT SUNT LA DAB AUTO

Auto Italia își mărește rețeaua cu un nou showroom al partenerului DAB Auto Serv

 

Marți, 9 octombrie, în București a avut loc lansarea celui mai recent showroom DAB Auto Serv, partener de 3 ani al rețelei Auto Italia, importatorul brand-urilor auto FCA în România.

Showroom-ul, strategic amplasat pe Splaiul Unirii,  aproape de Autovit, este construit conform ultimelor standarde internaționale în domeniu, respectând cu strictețe cerințele brand-urilor pe care le promovează. Totodată, DAB Auto Serv și-a dorit o experiență premium pentru clienții săi, amenajând un service integrat, dotat cu tehnologie de ultimă generație și specialiști meniți să le ofere clienților vechi și noi, consultanță și servicii în timp real, la standarde internaționale.

Brand-urile auto FCA sunt foarte bine puse în valoare în showroom-ul dedicat, structurat pe 2 nivele, unde la parter, într-o suprafață de 600 mp se află modele Jeep și Alfa Romeo, iar la etaj, pe o suprafață de expunere de 800 mp, sunt expuse modele Fiat, Fiat Professional și Abarth.

 

Evenimentul de lansare a fost mult așteptat de specialiștii presei auto, cât și de pasionați, datorită elementului surpriză din desfășurătorul serii, reveal-ul celei de a patra generații Jeep Wrangler (JL). Ascunse bine sub o pânză neagră, două Jeep Wrangler Unlimited, au așteptat în timpul discursurilor susținute de Directorul General al DAB Auto Serv, Dl. Dorian Buzea, cât și de CEO Auto Italia, Dl. Adrian Narcis Ghiță, pentru a fi dezvăluite invitaților.