Skip to content Skip to navigation

EXPERIENŢĂ ŞI INOVAŢIE ÎN SERVICIUL TĂU

Doar cel care cunoaşte cu adevărat fiecare detaliu şi componentă în parte a unui automobil poate avea cu adevărat grijă de acesta. Din acest motiv, piesele de schimb distribuite de către Mopar® sunt concepute şi proiectate pentru a păstra în timp caracteristicile de fiabilitate, confort şi performanţă pe care maşina le poate oferi, odată ieşită din fabrică.

Piesele de origine Mopar sunt rezultatul unei implicări concrete în cercetarea şi dezvoltarea tehnologiilor aplicate, din ce în ce mai inovatoare şi mai capabile să ofere calitatea şi eficienţa pe care clientul le merită.

Piesele de origine respectă natura, inclusiv pe cea a autoturismului tău!

Estetica perfectă, performanţele ridicate aerodinamice şi caracteristicile structurale ale pieselor originale de caroserie garantează o integrare completă pentru siguranţa ta!

Piese de schimb Fiat

Filtre de origine

Filtrele de origine Fiat au sarcina de a reţine impurităţile, indiferent dacă sunt solide, lichide sau gazoase.

Având în permanenţă sub control eficienţa sistemelor de filtrare ale maşinii, înseamnă o mai mare longevitate şi siguranţă de bord.

Filtre originale Fiat

Baterii auto

Produse cu grile laminate în aliaj de plumb/calciu scutite de întreținere, folosind un separator de polietilenă pentru izolarea între grilele pozitive și negative, bateriile de origine sunt produse din materiale reciclabile în totalitate.

Capacitatea bateriilor este exprimată în Ah (Amperi/oră) și este dimensionată conform caracteristicilor consumurilor de bord pentru pornirea mașinii, chiar și in condiții meteorologice extreme.

Baterii auto Fiat

Stergatoare parbriz

Stergătoarele de origine Fiat asigură un câmp vizual optim la orice viteză de mers, în orice condiţii atmosferice, eliminând apa, zăpada, polenul sau praful care se depun pe parbriz şi pe lunetă, garantând o ştergere uniformă şi prestaţii constante.​

Stergatoare parbriz