Continue

Jante origine Fiat

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât combinația jantă-anvelopă.

Aderența optimă, frânarea și manevrabilitatea în condiții de siguranță, sunt criterii importante pe care trebuie să le ai în vedere în decizia de achiziționare roată, mai ales iarna.

Roțile  sunt  singurele  zone  de  contact   pe  care  autovehiculul  îl  are  cu suprafaţa carosabilă , motiv pentru care la designul și construcția unei jante de origine producătorul urmărește ca acestea:

  • să se potrivească perfect butucului de roată și sistemului de prindere prevenind astfel potențialele vibrații la rularea în viteză pe autostradă
  • să aibă Factorul de echilibru ET-ul (offset) mulat perfect  sistemului de suspensie al autovehiculului astfel încât autovehiculul să beneficieze de o ținută de drum excelentă . O valoare necorespunzatoare a acestui factor de echilibru poate determina multe probleme de ordin tehnic precum vibrații în roți la frânarea  la viteze mari, suspensii care reactionează greșit, direcție greoaie sau dimpotrivă, ușoară dar instabilă și nu în ultimul rând lovirea unor elemente ale caroseriei în timpul virajelor sau la încărcarea mașinii la capacitate maximă.
  • să minimalizeze greutatea inutilă a anvelopei și să se potrivească Sistemului TPMS (Tire Pressure Monitoring Sensors – Senzor de Monitorizare Presiune Anvelope)
  • să reziste la cele mai dure teste de durabilitate și rezistență
  • să răspundă caracteristicilor tehnice solicitate de constructorul auto privitoare la perioada de viață a jantelor și ușurința întreținerii acestora.

În timpul proiectării și dezvoltării, janta de origine este supusă la mii de kilometri de testare.  Janta de origine este protejată împotriva așchiilor de piatră și a coroziunii  prin tratarea cu o peliculă protectoare de  vopsea specială multi-strat. Fiecare jantă de origine este testată cu raze X și verificată sub presiune pentru a detecta imperfecțiunile sau defectele invizibile cu ochiul liber. În concluzie, dacă optezi pentru jantă de origine beneficiezi de un produs realizat pentru producătorul de automobile sub licență, menit să garanteze potrivire perfectă, finisaj de calitate, performanță, durabilitate și garanție.

Jantele de origine sunt disponibile la comandă timp de mulți ani după ce modelul pentru care au fost produse a ieșit din fabricație, beneficiind astfel de posibiltatea de a găsi întotdeauna o rezervă identică.

Remarcabil prin detalii, Tipo beneficiază de o gamă de jante Mopar din oțel 15”și 16”și de jante de aliaj de 16” și 17”.
Consultă catalogul de jante de origine Fiat și solicită oferta personalizată roată completă pentru modelul tău Tipo celui mai apropriat reparator sau online.

arrow

Gama de jante cu care poți echipa modelul 500X este cu adevărat amplă. De la jante din otel de 16” la aliaj de 17” gri opac diamantat și la jantele din aliaj de 18” bicolore gri opac diamantat, și până la jante de 18” brunate opace diamantate.

Mai chic, mai îndrăzneț, mai rafinat? Alege modelul de jante care să accentueze formele seducătoare ale modulului 500 și să îți pună în valoare stilul personal.

Pentru 500L , Mopar pune la dispoziție jante de origine variate de la cele din oțel de 15” și 16” la cele din aliaj de 16” și 17 ”.

În rețeaua autorizată Fiat găsești  jante de origine create special pentru modelul tău 500, 500X, 500L, Tipo, Panda, Punto, Qubo, Freemont, Doblo.
Solicită online sau celui mai apropriat dealer autorizat Fiat ofertă de roată: jantă de origine Fiat+ capac de origine Fiat+senzor+ anvelope iarnă sau vară.