Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât combinația jantă-anvelopă. Aderența optimă, frânarea și manevrabilitatea în condiții de siguranță, sunt criterii importante pe care trebuie să le ai în vedere în decizia de achiziționare roată. Roțile  sunt  singurele  zone  de  contact   pe  care  autovehiculul  îl  are  cu suprafaţa carosabilă , motiv pentru care la designul și construcția unei jante de origine producătorul urmărește ca acestea:

 • să se potrivească perfect butucului de roată și sistemului de prindere prevenind astfel potențialele vibrații la rularea în viteză pe autostradă
 • să aibă Factorul de echilibru ET-ul (offset) mulat perfect  sistemului de suspensie al autovehiculului astfel încât autovehiculul să beneficieze de o ținută de drum excelentă . O valoare necorespunzatoare a acestui factor de echilibru poate determina multe probleme de ordin tehnic precum vibrații în roți la frânarea  la viteze mari, suspensii care reactionează greșit, direcție greoaie sau dimpotrivă, ușoară dar instabilă și nu în ultimul rând lovirea unor elemente ale caroseriei în timpul virajelor sau la încărcarea mașinii la capacitate maximă.
 • să minimalizeze greutatea inutilă a anvelopei și să se potrivească Sistemului TPMS (Tire Pressure Monitoring Sensors – Senzor de Monitorizare Presiune Anvelope)
 • să reziste la cele mai dure teste de durabilitate și rezistență
 • să răspundă caracteristicilor tehnice solicitate de constructorul auto privitoare la perioada de viață a jantelor și ușurința întreținerii acestora.

  CONSULTĂ CATALOGUL DE JANTE DE ORIGINE DEDICATE FIAT

  Mopar a devoltat o gamă  largă de jante dedicate Fiat, de la jante de aliaj elegante până la jante practice de oțel, care să  raspundă oricărei nevoi. Dorești mai multă robustețe, mai multă stralucire, mai multă culoare sau pur și simplu un design mai special al jantelor? Ești posesorului unui model Fiat 500, Fiat 500X, Fiat 500L, Fiat Tipo, Fiat 124, Fiat Punto, Fiat Panda și dorești un set nou de roți complete? Consultă aici catalogul de jante de origine dedicate modelului tău Fiat și alege janta care ți se potrivește.

  VERIFICĂ OFERTA NOASTRĂ DE JANTE SAU DE ROȚI COMPLETE

  Dacă ai nevoie de asistență si îndrumare în alegerea jantelor, te invităm să contactezi dealerul tău Fiat care te va ajuta sa alegi modelul cel mai potrivit nevoilor tale. În rețeaua autorizată Fiat beneficiezi de ofertă specială la achiziția unui set complet de roți. Poți solicita ofertă personalizată pentru setul de roți de iarnă sau pentru setul de roți de vară pentru modelul tău Fiat online sau direct la reprezentantul nostru local.
Totodată poți opta pentru o comandă online a jantelor cu livrare rapidă direct la tine acasă.

Mai multe opțiuni de jante, mai multă libertate pentru Tipo

Plăcerea de a conduce elegantul, spaţiosul și confortabilul Fiat Tipo este sporită prin alegerea unor roţi de origine construite pentru a se mula perfect acestui model. Remarcabil prin detalii, Tipo beneficiază de o gamă de jante de origine Mopar din oţel 15”și 16” și de jante de aliaj de 16” și 17”. Jantele de aliaj pot fi cuplate cu capace centrale cu logo Fiat color.

O gama variată de jante de aliaj pentru Fiat 500

Mai chic, mai îndrăzneț, mai rafinat? Alege modelul de jante care să accentueze formele seducătoare ale modulului 500 și să îți pună în valoare stilul personal.

Fii chic și plin de culoare cu jantele de aliaj 500X

Transformă-ţi mașina într-un produs unic prin echiparea cu un set de jante de aliaj create de MOPAR special pentru 500X și disponibil în finisaje exclusiviste. Gama de jante cu care poţi echipa modelul 500X este cu adevărat amplă. De la jante din oţel de 16” la aliaj de 17” gri opac diamantat și la jantele din aliaj de 18” brunate opace diamantate sau pline de culoare în variante bicolore roșu – negru, negru –argintiu, bej – bronz mat.

Soliciți informații? Scrie-ne