Skip to content Skip to navigation

  PENTRU O PLIMBARE DISTRACTIVĂ

  INFOTAINMENT

  Cu noul Fiat Tipo Hatchback și Station Wagon, tehnologia este în prim plan. Sistemul de infotainment cu radio și ecran de 7” îți permite să te bucuri de muzică și să te conectezi la dispozitivele date într-un mod clar, vizibil și ușor Sistemul uConnectTM 5 cu radio cu ecran de 10" este disponibil opțional. 

  APPLE CARPLAY™ WIRELESS

  Conectează-ți iPhone-ul la ecranul Uconnect™ de 7" sau de 10” și controlează Apple CarPlay wireless cu ajutorul comenzii vocale Siri sau al ecranului tactil. Apple CarPlay wireless este o modalitate mai inteligentă și mai sigură de a utiliza iPhone-ul în mașină. Poţi obține indicații, efectua apeluri, trimite și primi mesaje și poţi asculta muzică Apple, cărți audio sau podcasturi, în timp ce rămâi concentrat la drum. 

  *CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple

  Fă clic aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile. 

  ANDROID AUTO™ WIRELESS

  Noile Fiat Tipo Hatchback și Station Wagon sunt, de asemenea, compatibile cu Android Auto™. Odată ce ţi-ai conectat smartphone-ul la mașină, interfața ușor de utilizat îți afișează aplicațiile pe ecranul Uconnect™ de 7" sau 10”. Poți gestiona muzica și contactele, iar datorită Google Maps poți explora hărțile și condițiile de trafic în timp real, direct de pe ecranul tactil și fără a pune în pericol siguranța. 

  Google, Google Play și Android Auto™ sunt mărci comerciale ale Google LLC. 

  Fă clic aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile.