Skip to content Skip to navigation

Autonomie și încărcarea bateriilor

Autonomie

Până la 320 km pe Ciclul Combinat și chiar mai mult pe Ciclul Urban. Descoperă autonomia maximă și modurile de rulare ale Noului 500 Electric.

Prin utilizarea playerului Youtube, utilizatorul acestui site web se supune Termenilor suplimentari ai serviciului Youtube.
WALLBOX EXCLUSIV
Staţia opțională easyWallbox a fost proiectată pentru a îți oferi un punct de încărcare personal la tine acasă. Această staţie este dotată cu tehnologia „Plug & Play”, care nu necesită instalare profesională și o conexiune Bluetooth, pentru reglarea setărilor și verificarea parametrilor de funcționare). Staţia easyWallbox are un senzor de gestionare dinamică a energiei (DPM) pentru a preveni întreruperile de curent în locuinţă, iar dacă treceți la o putere de până la 7,4 kW (cu o instalare profesională), noul 500 «la Prima» hatchback se va reîncărca în mai puțin de 4 ore*.
*timp de încărcare 15-80% SoC.
SOLUȚII DE ÎNCĂRCARE PREMIUM

eProWallbox este dispozitivul perfect pentru a-ţi optimiza experiența de încărcare.
 Este ideal pentru cei care au nevoie să își încarce mașina rapid acasă, fără a compromite siguranța. Poţi alege între trei soluții de încărcare: Move, Explore și eProWallbox. Cu eProWallbox Move, o aplicație dedicată, vei putea să controlezi staţia prin Bluetooth sau WIFI. În plus, eProWallbox Explore dispune de un afișaj cu ecran tactil, care îți permite în același timp să controlezi accesul pentru a evita utilizarea neautorizată datorită cardului RFID. Și ultima, eProWallbox, care oferă un pachet complet: pregătită pentru viitor, pregătită pentru următoarea generație de comunicare între vehicule și rețelele electrice.