Fiat World

Totul despre universul Fiat: de la cele mai recente evenimente și știri până la istoria mărcii italiene.

Heritage

Îți amintești de legendarul Uno? Și de 124 Sport Spider? Un proiect dedicat Fiat și modelelor care i-au scris istoria. Descoperă atât vechile cât și noile glorii Fiat.

    

Club Fiat

Uniți de aceiași pasiune: Istoria Fiat și modelele sale, de la cele istorice la cele contemporane. Descoperă toate cluburile Fiat online dedicate celor care iubesc să-și împărtășească pasiunea pentru mașini.

    

Merchandising

Fiecare mașină are fanii săi: de aceea, merchandisingul Fiat oferă o gamă largă de accesorii, cu o savoare vintage sau dedicate modelului 500 și nu numai, nu doar pentru automobile. Te-ai gândit vreodată să ai un calendar 500? Sau la o unitate USB 500L? Lasă-te surprins de ofertele marca Fiat.

    

my Fiat

Automobilul tău Fiat 500 devine și mai inteligent! Configurează, personalizează, și programează-ți activitățile de întreținere cu aplicația my Fiat.

    
Fiat, viitorul este pe drumul cel bun

Noul Fiat 600e și Noul Fiat Topolino și-au făcut debutul pe plan mondial, marcând un nou capitol în planul Fiat, care consolidează și mai mult poziția de lider a mărcii în domeniul mobilității urbane sustenabile.

Noul Fiat 600e: Fiat revine în segmentul B cu modele electrice

Fiat revine în segmentul B cu Noul Fiat 600e pentru o plăcere de a conduce ”augmentată”.

Noul Fiat Topolino: electrificarea mobilității urbane cu un aer unic de Dolce Vita

Noul Topolino dispune de toate elementele de bază pentru a beneficia de o libertate sustenabilă în oraș: amprentă de carbon redusă, amprentă de spațiu redusă, amprentă sonoră redusă.

Panda 4x4 sărbătorește 40 de ani de succes prin introducerea noului model Panda 4x40° Ediție limitată

Fiat sărbătorește cea de-a 40-a aniversare a modelului Panda 4x4 cu o ediție de colecție de doar 1.983 de exemplare, în onoarea anului în care a luat naștere acest simbol de necontestat.