Skip to content Skip to navigation

  CONECTIVITATE

  Noile 500 Hatchback, Cabrio și 3+1 sunt echipate cu o gamă completă de funcții de conectivitate de ultimă generație, atât la bord, cât și în afara bordului, inclusiv o aplicație mobilă dedicată. Aplicația FIAT îţi permite să gestionezi Noul 500 electric oricând și oriunde. Descoperă toate caracteristicile.


  Pentru toate vehiculele comandate începând cu 23 ianuarie* serviciul My Assistant va fi inclus în serviciile Connect Entry, al căror preț este inclus în prețul vehiculului.
  My Remote, My Car, My Navigation și My eCharge vor deveni Connect Pack, care necesită un abonament specific pentru clienți.
  Pachetul Connect Pack este disponibil fără costuri suplimentare pentru primele 6/12 luni (în funcție de ţară), începând cu data de începere a garanției. Serviciile My Alert și My Wi-Fi meu nu se vor schimba.


  *se aplică numai la mașinile noi comandate și nu în cazul maşinilor din stoc (adică Km0).

  MY ECHARGE

  My eCharge le permite utilizatorilor Noului 500 să descopere o suită de servicii pentru a gestiona încărcarea electrică. Cu ajutorul aplicației FIAT, puteți găsi cu ușurință stațiile publice de încărcare din apropiere și puteți accesa funcțiile de încărcare, plăţi şi puteţi urmări istoricul prin intermediul aplicației dedicate eSolutions Charging, care este, de asemenea, utilă pentru a accesa rapid şi de la distanţă Wallbox-ul de acasă privat pentru a profita la maximum de acesta.

  App Store Google Play

  MY ASSISTANT

  Serviciul My Assistant îți oferă mai multă siguranță oriunde ai merge. Noul Fiat 500 are posibilitatea de a iniția apeluri de urgență prin intermediul unei lumini în plafon*, pentru a contacta un asistent dedicat sau pentru a solicita asistență rutieră, direct de pe ecranul tactil al vehiculului sau prin aplicația FIAT.   * Apelul de urgență nu este disponibil de pe ecranul tactil al vehiculului sau prin aplicația FIAT

  * Apelurile de urgență nu pot fi efectuate de pe ecranul tactil al vehiculului sau din aplicația FIAT.

  MY REMOTE

  Cu ajutorul serviciului My Remote poţi interacționa cu Noul 500 direct de pe smartphone-ul tău și poţi descoperi cum să-ţi perfecţionezi stilul de conducere. Din aplicația mobilă poți afla punctajul tău Eco Score și poți primi sugestii despre cum să maximizezi încărcarea bateriei tale. Serviciul MY Remote îți permite, de asemenea, să blochezi și să deblochezi ușile, să verifici starea geamurilor, să pornești/oprești motorul și să verifici nivelul de încărcare. În plus, este ușor să setezi și să programezi aerul condiționat înainte de a intra în mașină și să controlezi de la distanță încărcarea vehiculului. Mai mult, prin serviciul de asistență vocală „At-Home Digital Assistant", poți interacționa de la distanță cu Noul 500. 

  MY CAR

  Vrei să știi ce se întâmplă sub capotă? Nu îți face griji. Cu serviciul My Car poți obține informații în timp real despre starea Fiat-ului tău electric. Actualizări despre presiunea anvelopelor, kilometraj, întreținere: este suficient să deschizi aplicația FIAT sau să verifici direct din bord, de pe ecranul radio. Noul 500 nu are nimic de ascuns.  

  MY NAVIGATION

  Nu a fost niciodată atât de ușor să ajungi la destinație. Cu My Navigation poţi distribui destinația din aplicația FIAT și din vehiculul tău cu o simplă atingere. Acum, cu ultimele tehnologii în materie de rutare a vehiculelor electrice, vei primi sugestii și recomandări pentru a ajunge cel mai rapid la destinație și la toate stațiile de încărcare de pe traseu. Ecranul de infotainment al Noului 500 afișează instantaneu destinația, cu informații în timp real despre trafic, actualizări meteo, alerte privind radarele de viteză și autonomia disponibilă a vehiculului tău. În plus, atât pe ecranul radioului, cât și pe aplicația mobilă FIAT, ai posibilitatea de a vedea care sunt destinațiile la care poți ajunge cu energia disponibilă. 

  MY WI-FI

  Datorită serviciului My Wi-Fi*, te vei simți la fel de confortabil ca acasă. Cu serviciul My Wi-Fi, Noul 500 va deveni un hotspot WI-FI la care poți conecta până la 8 dispozitive. Grație unei perioade de probă gratuite, tu și prietenii tăi care călătoresc cu tine puteți să navigați online, să ascultați și să vizionați conținut în streaming, să lucrați comod și, de asemenea, să folosiți asistentul vocal Amazon Alexa** la bord. 

  *My Wi-Fi este un serviciu opțional pe noul 500.

  **Acest serviciu este disponibil în limba italiană. Disponibil și în alte limbi (engleză, franceză, germană și spaniolă) începând cu anul 2021. Serviciul vocal Alexa încorporat este disponibil în următoarele țări: Italia, Franța, Germania, Spania, Regatul Unit, Irlanda și Austria. Disponibil numai pe sistemul Radio Uconnect 10,25' cu navigaţie radio şi Uconnect 10,25' cu navigaţie standard pe versiunile de echipare Prima și Icon. Disponibil numai pe sistemul Radio Uconnect 10,25' cu navigaţie radio şi Uconnect 10,25' cu navigaţie standard pe versiunile de echiăare Prima și Icon.

  MY ALERT

  Mereu cu ochii pe Noul 500. În cazul nefericit în care ai o problemă la mașină, vei primi instantaneu notificări push pe aplicația FIAT. În cazul unui furt, vei fi pus în contact cu un operator, iar mașina ta va fi localizată pentru a ajuta poliția să o recupereze.*

  *My Alert este un serviciu opțional pe noul 500