Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  INFOTAINMENT  

  Sistemul Infotainment Cinerama al Noului Fiat 500 Hatchback, Cabrio și 3+1 prezintă un ecran luminos de 10,25" și oferă întotdeauna o imagine mare și clară chiar sub ochii tăi. Să nu uităm de funcția Bluetooth ultra-rapidă care conectează toate smartphone-urile din mașină în mai puțin de 5 secunde de la deschiderea ușii. Interfața asemănătoare unui smartphone, cu aspect personalizabil al ecranului, facilitează utilizarea sistemului de infotainment, iar recunoașterea vocală în limbaj natural permite interacțiunea prin simpla rostire a comenzii „Hey Fiat". De asemenea, te poți bucura de o experiență sonoră de neegalat în fiecare călătorie datorită sistemului Navigator în plus față de sistemul JBL Premium Audio, disponibil opțional. În plus, datorită tehnologiei „over the air", vei putea actualiza sistemul de infotainment și serviciile conectate oriunde și oricând, fără a te deplasa la un service. Rămâi mereu la curent cu ultimele ştiri disponibile! 

  APPLE CARPLAY™ WIRELESS

  Noul Fiat 500 electric este compatibil cu Apple CarPlay. Conectează-ți iPhone-ul la ecranul Uconnect™ de 10,25" și controlează Apple CarPlay wireless cu ajutorul comenzii vocale Siri sau al ecranului tactil. Apple CarPlay wireless este o modalitate mai inteligentă și mai sigură de a utiliza iPhone-ul în mașină. Poţi obține indicații, efectua apeluri, trimite și primi mesaje și poţi asculta muzică Apple, cărți audio sau podcasturi, în timp ce rămâi concentrat la drum. 

  CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple inc. 
  Apasă clic aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile. 

  WIRELESS ANDROID AUTO™ 

  Noul Fiat 500 electric este, de asemenea, compatibil cu Android Auto™ și se poate conecta wireless (cu telefoanele compatibile). Odată ce ţi-ai conectat smartphone-ul la mașină, interfața ușor de utilizat îți afișează aplicațiile pe ecranul Uconnect™ de 10,25". Poți gestiona muzica și contactele, iar datorită Google Maps poți explora hărțile și condițiile de trafic în timp real, direct de pe ecranul tactil și fără a pune în pericol siguranța.

  Google, Google Play, Android Auto sunt mărci comerciale ale Google LLC.  Pentru a utiliza Android Auto pe ecranul mașinii, ai nevoie de un vehicul compatibil cu Android Auto, de un telefon Android cu Android 5.0 sau o versiune mai recentă și de aplicația Android Auto. 

  Pentru a utiliza Android Auto Wireless, este necesar să dispui de unul dintre următoarele  • Orice smartphone cu Android 11.0 și o rețea Wi-Fi de 5 GHz. În Uniunea Europeană, smartphone-urile trebuie să îndeplinească anumite cerințe de reglementare suplimentare pentru a putea utiliza rețeaua Wi-Fi de 5 GHz în mașină.  • Smartphone Google sau Samsung cu Android 10.0.  • Telefon Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + sau Note 8 cu Android 9.0. 

  Apasă clic aici pentru a descoperi dispozitivele compatibile.

  SERVICII UCONNECT™

  Noul tău Fiat 500 Hatchback, Cabrio și 3+1 este mereu conectat, datorită serviciilor Uconnect ™: descoperă suita de conexiuni, dedicată siguranței și controlului de la distanță al principalelor funcții ale mașinii.  

  Consultă secţiunea FAQ pentru serviciile Uconnect™

  Vizitează serviciile Uconnect™